Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

V Olbramovicích
V Olbramovicích
Finále: Kondrac - Sedlec-Prčice
Finále: Kondrac - Sedlec-Prčice

Vysoké vítězství

Datum: Neděle 24.2.2008 18:23 - aktualizováno: Neděle 24.2.2008 19:09Zobrazeno: 1495x

SK MARILA Votice - Dubeč 7:2 (3:1)

 

Mužstva proti sobě nastoupila na turnaji již podruhé. V tom prvém vzájemném utkání zvítězila Marila vysoko 5:1. Stejně tak si s chutí zastřílela i v sobotním duelu. I přes výrazné vítězství nebyl votický lodivod Ivan Čabala s výkonem svého mužstva příliš nadšen. „Absolutně nejsem spokojen. Nasazení, počínaje gólmanem i ostatních hráčů, to je hrozný. Asi je to v hlavách, neboť s výkonem v týdnu proti střížkovské Bohemce se to vůbec nedá  srovnat. Aby si to hráči ulehčili, tak si hru naopak komplikují. Jediné pozitivum vidím, že branky padly po dobře sehraných standardkách, ale jinak se mi to vůbec nelíbilo."
Rychlými brankami hned v úvodu utkání si Votičtí vypracovali dvoubrankový náskok. Po rychlé akci Dohnala uklidil míč do sítě Filinger a tentýž hráč našel z trestného kopu hlavu Bartolšice, který se nemýlil. V nepříliš pohledném zápase se skóre měnilo až v závěru poločasu. Nejprve snížil útočník Dubeče, když doklepl míč do sítě po předcházející střele a ve 41. minutě po dlouhém autu Filingera střílel Bartolšic - 3:1.


Do druhého poločasu nastoupili Svoboda se Sieglem a hra Votic se přeci jen o poznání zlepšila. V 51. minutě se z trestného kopu trefil Svoboda. O pár minut později stačil Soukup vyrazit tečovanou střelu, ale na dorážku už neměl - 4:2. Závěr utkání patřil Voticím. Dvěma brankami se do listiny střelců zapsal Siegl a třetí připojil Filinger.

 

Branky Votic: 7. a 82. Filinger, 12. a 41. Bartolšic, 77. a 87 Siegl, 51. Svoboda. Poločas: 3:1

Marila Votice: Soukup - M. Budil, Havlíček, Málek, Honka (46. Svoboda) - Novák (4ž. Neuberg), Rezek, Filinger, Bareš - Dohnal (46. Siegl), Bartolšic (67. Dohnal)

 

Sobota :

 

Marila Votice - Čechie Dubeč 7 : 2 ( 3:1)

Bartolšic, Filinger, Siegl 2x, Svoboda - Kubrycht, Nebřenký,.

 

Spartak Kbely - FK Říčany 3 : 3 ( 2:2)

Žemla, Hervert, Krátký, - Hasan, Sus, Podroužek,.

 

Královice - Sázava 3:0 - Sázava se z utkání omluvila.

 

Neděle :

Hostivař - Kamenice 4 : 0 (2:0)

Jahoda, Sládek, Pečenka, Dvořák,.

 

Metaz Týnec - Čechie Uhříněves 3 : 3 ( 1 :1)

J.Dvořák, Žížala, Hlaváček, - Jenšík 2x, Trhlík,.

 

ČAFC Praha - Sokol Cholupice 3:2 (2:0)

Balcárek 2x, Kural, - Rezek , Statýnek

 

Související skupiny
 
šup nahoru