Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Turnaj 2010
Turnaj 2010
Domažlice
Domažlice

Výsledky našich družstev

Datum: Neděle 24.4.2011 21:20Zobrazeno: 1270x

Zdislavice – Votice B   1:0

Šlágr kola přinesl mezi prvními celky kvalitní hru. V prvním poločase se soustředily týmy spíše na zajištěnou obranu, a proto jedinou vyloženou šanci měl domácí Kubálek, ale nastřelil břevno a při dorážce Pecháček uklouzl.

Druhý poločas začal náporem hostů, ale Zdislavičtí je do šancí nepouštěli, naopak hrozili z rychlých protiútoků. Po hodině hry unikl P. Bouček, předložil míč Pecháčkovi, ten vyšperkoval akci na Kupsu, který si s brankářem Soukupem poradil. Votičtí, posíleni o Lizáka z divizního A mužstva, přidali na aktivitě, ale výsledkem byly jen závary, které domácí obrana, někdy i se štěstím, odvrátila.

Zdislavičtí mohli z brejků několikrát potvrdit výhru, ale z malého vápna přestřelili branku a po pěkné individuální akci P. Boučka napálil Kůžel jen brankáře Soukupa. Zápas byl dramatický do poslední hvizdu rozhodčího, ale nakonec Zdislavice výhru uhájily.

Branka: 60. Kupsa. Rozhodčí: Cígler. Bez karet. Diváci: 80. Poločas: 0:0.

Sokol Zdislavice: Klenot – Kocián, Žák, T. Bouček, Pecháček – Sedlák, P. Bouček, Kubálek, Kupsa (78. Kůžel) – Jirka, D. Müller (90. Vrbický).
SK Marila Votice B: Soukup – Šlejmar, Dušátko, Slabý, M. Budil (55. L. Budil) – Pohan, Homolka, Lizák, Jonszta – Štork, Houška (80. Vesecký).

Dorost:    Petrovice – Votice  5:0

Žáci:        Votice – Čáslav  2:8 (0:5)

Hosté byli od začátku lepším mužstvem a po zásluze vyhráli.

Branky: Budil,Slunečko .Diváků:40

 

Staněk,Fortelný,Slunečko,Tuček,Doubravová,Čáp,Molčík,Opplt,,Horák,Budil,Lukeš.

Střídali- Hořínek,Matoušek,Holub.

 

Přípravka:    Nespeky – Votice 6:1 (2:0)

 
šup nahoru