Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Popovice
Dorost - Popovice
Sedlčany - dorost mladší
Sedlčany - dorost mladší

Votice vítězně

Datum: Úterý 22.7.2014 20:50 - aktualizováno: Neděle 27.7.2014 11:40Zobrazeno: 1406x

Votice si po debaklu od Sedlčan spravily chuť na Želeči

Želeč - Po debaklu od Sedlčan 0:5 se ve druhém přípravném zápase již fotbalistům Votic dařilo lépe se vyhráli na hřišti Sokola Želeč, jenž postoupil do jihočeského krajského přeboru.

ŽELEČ - VOTICE 1:2

První šanci vyrovnaného zápasu měli domácí, ale brankář Tůma ránu vyrazil. Ve 20. minutě ale již zelečský hrající trenér Barteska (bývalý ligový hráč Českých Budějovic) míč po rozehraném, nepřímém trestném kopu v šestnáctce Votic skóroval. „Michal Dušátko dal našemu gólmanovi těžkou přihrávku, který míč chytil rukou a z nepřímého kopu jsme dostali gól," popsal situaci před inkasovaným gólem trenér Votic Martin Bárta.

Další střela Bartesky po rychlém brejku skončila vedle branky. Ani Votice nezahálely, Viskup z trestného kopu zamířil nad a ránu Homolky vyrazil gólman na roh. Těsně před poločasovou pauzou již míč po střele Slunečka vyražený brankářem uklidil z dorážky do sítě kanonýr Štork.

Po přestávce se pokračovalo v zaběhnutých kolejích. V 59. minutě se ale radovali hosté podruhé, když se po závaru nejlépe v šestnáctce orientoval Kolář a šel střídat. Následně mohly oba týmy pohnout skórem, ale domácímu střelci zkazil radost Tůma, jenž si poradil i s hlavičkou, kterou vytlačil na roh. Na druhé straně zastavila ránu Štorka po přihrávce Homolky tyč.

„Sestava již byla lepší než se Sedlčany, hlavně vzadu jsme již nehráli jen s dorostenci, i když někteří kluci se v pátek vraceli z dovolené a v sobotu nastoupili. Přesto jsme udělali chyby a po jedné inkasovali. Do poločasu ale Mára Štork vyrovnal. Ve druhém poločase jsme měli o trošku více šancí, několik brejků jsme nedotáhli, přesto se nám podařilo jednou skórovat a vyhrát. Byl to velmi dobrý, slušný zápas bez zákeřností z obou stran a s fajn soupeřem. Prostě perfektní příprava, která splnila účel," měl radost po utkání Martin Bárta a dodal k pohybu v kádru: „Posily zatím žádné nemáme, ale na 99 procent skončí Martin Čupr, který se poohlíží se po něčem jiném. Ještě sháníme obránce a krajního záložníka."

Branky: 20. Barteska - 40. Štork, 59. Kolář. Poločas: 1:1. Votice: Tůma - Říha, Šlejmar, Dušátko, Bareš - Homolka, Kolář (59. Tábořík), Viskup (68. Kramný), Slunečko (46. Podhorský) - Jonszta (70. Sládek), Štork.

Další přípravný zápas hrají Votice doma v sobotu 26. července od 17 hodin s Teplýšovicemi.

Autor: Pavel Šimáček

Přílohy
  • Želeč
    Želeč

Související skupiny
 
šup nahoru