Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

B - Trhový Štěpánov
B - Trhový Štěpánov
žáci starší - FC Zenit Čáslav B
žáci starší - FC Zenit Čáslav B

Votice - Nový Knín 4:2

Datum: Sobota 29.1.2011 20:59 - aktualizováno: Neděle 30.1.2011 16:09Zobrazeno: 1860x

 FOTO z utkání

další FOTO

 

V úvodu se hrál otevřený fotbal, který přinesl za 8. minut tři branky. Hlavičku domácího Polodny po centru Budila ještě gólman Webr lapil, ale po rychle rozehraném trestném kopu Lukeše již Veselý zamířil přesně. O chvíli později si naskočil na roh Bareše Polodna a hlavou rozvlnil podruhé síť Štěchovic. Jenže vzápětí unikl obraně Votic Foltýn a podél Nováka snížil na 2:1. Poté se hra uklidnila, ale jen do 32. minuty, kdy si na centr Čupra naběhl Říha a upravil na 3:1.

Po přestávce vyběhly v dresu Votic čtyři nové tváře a jedna z nich, Horváth, zacentrovala a Viskup míč dorazil do sítě – 4:1. Jenže vzápětí domácí obrana zaspala a po centru ze strany rozvlnil síť Drechsler. V dalším průběhu měli sice domácí převahu, kterou již ale nevyjádřili brankami (v největší šanci přestřelil Horváth branku), stejně se vedlo hostům.

Branky: 4. Veselý, 7. Polodna, 32. Říha, 49. Viskup – 8. Foltýn, 50. Drechsler. Rozhodčí: Mrázek. Poločas: 3:1.

SK Marila Votice: Novák (46. Tuček) – Budil, Faitl, Říha, Čupr (46. Kopřiva) – Viskup, Polodna (46. Horváth), Lukeš, Bareš – Veselý, Lizák (46. Klimeš).

OČIMA TRENÉRA

Chtěli jsme se soupeřem z nižší soutěže zaměřit hlavně na sehrání a vytvoření si brankových příležitostí. To se povedlo a čtyři proměnili, i když výsledek mohl být daleko vyšší. To mě ale nemrzí, vadí mě spíš, že jsme zbytečně inkasovali dvě branky. Zápas měl svůj záměr, splnil účel a na výsledek jako většina trenérů v této fázi přípravy, neberu velký zřetel,“ zhodnotil zápas trenér Votic Ivan Pihávek.

Kádr Marily se od podzimu hodně změnil. „Do konce týdne bych měl vědět, kdo u nás z nových hráčů zůstane. Doufám, že všichni (Čupr, Polodna, Veselý, Klimeš a brankář Tuček), předběžně jsme s nimi dohodnuti. Pokud by to vyšlo, měli by vyměnit odcházející kluky – Venca Houška kvůli povinnostem ve škole bude hrát jen za béčko, Svátek, Mašín a Kwame se vrátili do svých oddílů a Knobloch odešel do II. slovenské ligy Michalovců. Vzhledem k možnostem klubu by to byl asi konečný stav a kádr bysme uzavřeli. Měli bychom tak vyvážené mužstvo, jak staršími, zkušenými, tak mladými, perspektivními hráči,“ dodal k hráčskému kádru Ivan Pihávek.

Deník/Pavel Šimáček

Přílohy
  • Votice - Nový Knín
    Votice - Nový Knín

    V akci David Lukeš

  • muži A leden 2011
    muži A leden 2011

    před utkáním zleva: trenér Pihávek, Lizák, Faitl, Novák, Budil, Janů, ved.mužstva Javorský a Lukeš,
    dole: Viskup, Veselý, Čupr, Polodna a Bareš.

 
šup nahoru