Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Regions Cup Votice
Regions Cup Votice
Mirošovice - dorost
Mirošovice - dorost

Votice - Milevsko 5:0

Datum: Pondělí 28.2.2011 19:24 - aktualizováno: Pondělí 28.2.2011 19:24Zobrazeno: 1251x

Marila nadělovala Milevsku

Votice – Divizní fotbalisté Marily Votice si v sobotním dopoledni poradili s Milevskem (Jihočeský krajský přebor), které vyprovodili s pětigólovým výpraskem.

 

Autor: Pavel Šimáček

Marila Votice – Milevsko 5:0

Již úvod naznačil, jak se bude zápas vyvíjet. Chvíli po rozehrání zachytil „malou domů“ hostů Veselý a do prázdné branky otevřel skóre. Domácí branka uklidnila, předváděli kvalitní kombinační fotbal a vytvářeli si šance. Lizák po centru Viskupa trefil nohy brankáře a Viskup po přihrávce Polodny napálil tyč. Ve 14. minutě již Horváth po narážečce s Lizákem lobem zvýšil na 2:0. O chvíli později poprvé zahrozili hosté, když rána Kosíka orazítkovala břevno Novákovy branky. Do konce poločasu ale již hrozili jen Votičtí. Lizákova střela po nahrávce Poledny zasvištěla vedle, ale lob Viskupa po hlavičce Lizáka již rozvlnil milevskou síť. A to ještě Lizák po narážečce s Viskupem obešel i brankáře, ale míč z brankové čáry vykopl obránce, vzápětí Lizák orazítkoval břevno a následně Horváthův trestný kop i dorážku zpacifikoval gólman Horek.

I po přestávce měli domácí hru pod kontrolou. Po úniku Říhy hlavičkoval Lizák vedle, Walterovu střelu kryl gólman, který si poradil i se sólem Polodny. Hosté zahrozili střelami Bardy a Vakoče vedle.

Marila se přeci jen ještě dvakrát trefila. Nejprve rozvlnil síť Walter z trestného kopu a poté malý velký muž Bareš se prosadil hlavou po centru Waltera.

Trenér Votic Ivan Pihávek byl po zápase spokojen. „Ráz zápasu určila branka v první minutě po nedorozumění soupeře v obraně. Najednou nám narostla křídla a hosty, kteří vedou krajský přebor, jsme přehrávali kombinačně a do ničeho nepustili. Vyzkoušeli jsme si různé návyky, a tak zápas splnil náš záměr. Střelecky se nám dařilo, i když branek mohlo být víc. Potěšilo mě, že i kluci, kteří šli do druhého poločasu, hráli s chutí, hlavně Honza Říha roste zápas od zápasu. Na výkonu by se našly i chyby, přesto jsem s projevem mužstva spokojený,“ měl radost kouč a dodal ke kádru: „Čupr, Klimeš, Tuček, Veselý a Polodna jsou již u nás. Jen jednání ohledně Venci Janů se vzhledem k velkým nárokům Sezimova Ústí, které nám oznámily na začátku zimní přípravy, nepohnula, a tak se vrací do Sezimova Ústí, i když jednání budou pokračovat. Ještě mě trápí zranění Míši Budila a Davida Lukeše.“

Branky: 1. Veselý, 14. Horváth, 31. Viskup, 71. Walter, 87. Bareš. Poločas: 3:0.

SK Marila Votice: Novák (46. Tuček) – Řehák (46. Řehák), Faitl, Budil (46. Kopřiva), Čupr – Viskup (46. Walter), Horváth, Polodna, Bareš – Veselý (46. Klimeš), Lizák.

 

 
šup nahoru