Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Hostomice - VOTICE
Hostomice - VOTICE
Boukal Richard - 1994
Boukal Richard - 1994

Votice jen remizovaly

Datum: Čtvrtek 24.7.2008 20:58Zobrazeno: 1207x
Votice jen remizovaly
Rosovice/ Trenéra Votic Ivana Pihávka trápí hra útočníků
V přípravném utkání na novou sezonu jen remizovala divizní Marila Votice s účastníkem I. A třídy MFK Dobříš.

MFK Dobříš - Marila Votice 1:1 (0:0)
Votičtí měli v zápase převahu, ale do koncovky se moc nedostávali. Střely Dohnala, Lukeše, Rezka a Daniela vyrazil dobříšský gólman. Nakonec domácí z ojedinělého protiútoku Pešičkou šli v 78. minutě do vedení. Votičtí však stačili zareagovat a Dohnal po přihrávce Lukeše stačil vyrovnat.
„Po většinu zápasu jsme Dobříš jasně přehrávali, ale nedokázali jsme se prosadit střelecky. Nevyužili jsme řadu příležitostí a po ojedinělém protiútoku Dobříše jsme inkasovali po hrubé chybě obrany. Naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat. Hra byla těžkopádná, hodně trpěla naše souhra, i přestože tam náznaky byly. V plné nahotě se ukázala hra naší útočné dvojice. Nehraje tak, abychom si vytvořili tlak ve vápně soupeře. Musíme na tom zapracovat. Místo, aby se tlačili do vápna, tak se nám stahují pro míče do hloubky, chtějí pomoct, ale potom jim chybí síla ve vápně," zkritizoval trenér Votic Ivan Pihávek útočníky.
Ve votickém dresu se objevila nová tvář Miroslav Jelen ze Sezimova Ústí: „Zahrál solidně. Je to spolehlivý, zkušený hráč, typ který potřebujeme," pochválil Pihávek zkoušeného hráče.
V neděli od 17 hodin odehraje SK Marila Votice první kolo poháru ČMFS na hřišti Loko Vltavín Praha: „Postavíme nejsilnější sestavu, protože chceme uspět a počítám, jak se Sieglem, tak s Horňákem. Motivací pro nás také je, že pokud postoupíme, narazíme v místním derby na Vlašim. Vltavín je však velmi silné mužstvo a loni atakovalo postupové příčky v divizi B. Takže si myslím, že to bude dobrý zápas a doufám, že s vítězným koncem pro nás," věří Pihávek.
Branky: 78. Pešička - 83. Dohnal.

SK Marila Votice: Soukup - Malina, Gazmend, Rezek, Málek - Houška (46. Baťha), Jelen, Lukeš, Bareš (61. Sysel) - Bartolšic (46. Dohnal), Daniel

Benešovský deník/Pavel Šimáček


 
šup nahoru