Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice B - Borotín
Votice B - Borotín
Kopeme trestňák
Kopeme trestňák

Vlašim - Plzeň B ve Voticích

Datum: Pátek 25.2.2011 16:47 - aktualizováno: Pondělí 28.2.2011 19:34Zobrazeno: 1429x

Generálka Vlašimi vyšla

Votice - Na umělé trávě ve Voticích odehrál druholigový Graffin Vlašim generálku na mistrovská utkání a zároveň zápas o třetí místo turnaje na Vyšehradu proti béčku Viktorie Plzeň. Utkání nakonec rytíři zpod Blaníka zvládli a jsou dobře naladěni na sobotní mistrovský zápas proti Viktorii Žižkov. 

Autor: Redakce

 

Graffin Vlašim - Viktoria Plzeň B 4:2

První poločas byl ze strany Vlašimi vydařený, jelikož po brankách Miloslava Strnada, Ondřeje Průchy a Bohumila Náděníčka vedla již 3:0 a vytvořila si i další šance, které však zůstaly neproměněny. "Dnes jsme narazili na mladé šikovné mužstvo, která bylo i fotbalové. První poločas snesl přísnější měřítko, dali jsem tři branky a byla tam řada dalších šancí," hodnotil pro klubový web spokojeně první poločas trenér Vlašimi Boris Kočí.

Druhý poločas už nebyl ze strany Vlašimi tak vydařený jako první a mužstvo polevilo. Tým Plzně dokázal snížit na 3:1. Ovšem Vlašim se mohla dostat na rozdíl dvou branek, ale branka Strnada nebyla uznána. Vlašimský kanonýr si vše vynahradil a zvyšil již na 4:1 z pokutového kopu. Plzni se v závěru povedlo snížit na konečných 4:2. "Ve druhé půli mužstvo polevilo a soupeř nás potrestal lacinou brankou. Poté nám sudí neuznali regulérní branku, kdy se míč odrazil od břevna a skončil dvacet centimetrů za brankovou čarou, ale bohužel to neviděl ani pomezní rozhodčí a branka nebyla uznána," zlobil se kouč Vlašimi a dodal: "Musíme zlepšit především koncentraci v obraně."

Branky Vlašimi: Strnad 2 (druhá z PK), O. Průcha, Nádeníček. Poločas: 3:0.


FC GRAFFIN Vlašim: Frydrych - Nešpor, Krmpotič, Petrů, Schuster (60. Norek) - Kotyza (60. Janda), Droppa, Zlomislič, Průcha - Strnad, Nádeníček (60. Bálek). Dále střídali: Stejskal, Vebr, Císař.

FC Viktoria Plzeň B: Houdek - Nový, Štefl, Štípek, Dvořák, Matas, Herák, Šlajs, Sladký, Mudra, Hrošovský. Střídali: mandous, Kůžel, Aubrecht, Filinger.

 

Přílohy
  • Vlašim - Plzeň B ve Voticích
    Vlašim - Plzeň B ve Voticích

  • Vlašim - Plzeň B ve Voticích
    Vlašim - Plzeň B ve Voticích

 
šup nahoru