Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Sparta B
Sparta B
Marila - Klatovy
Marila - Klatovy

V posledním kole vítězně

Datum: Úterý 29.1.2008 08:56Zobrazeno: 1331x
I v posledním utkání základní skupiny zvítězily favorizované Votice.

 SK MARILA Votice - Dubeč  5:1 (3:0)

Votice přijely k zápasu v neúplné sestavě. Šanci dostali hráči ze širšího kádru. Přesto Marila po celý zápas hru kontrolovala a nepřipustila žádné překvapení.

Divizní celek hned v úvodu přitiskl soupeře na na svou polovinu a bylo jen otázkou času, kdy začnou padat góly. Skóre otevřel Bartolšic již v osmé minutě. Druhý gól připojil v polovině prvníčásti Dohnal a vzápětí svojí druhou brankou stanovil Bartolšic poločasový výsledek - 3:0. 

Po změně stran Votičtí zakrátko zvýšili Neubergem a střídajícím V.Budilem již na pětibrankový rozdíl. Pod dojmem vysokého náskoku a zimního soustředění, které hráče čeká nedaleko Jičína, Marila zvolnila a přenechala prostor i soupeři. Ten toho využil v 70.minutě alespoň ke kosmetické úpravě konečného výsledku.

"K utkání nastoupili hráči, kteří pravidelně nehrají. Někteří byli po nemoci, tak ty jsme nechali sedět. Chtěli jsme se vyhnout zbytečnému zranění před týdenním soustředěním, na které právě odjíždíme. Utkání jsme zvládli poměrně dobře, zejména první poločas byl kvalitní,kdy si hráči udělali kondiční trénink s míčem a soupeře k ničemu nepustili. Vše bylo v pohybu, takže to splnilo svůj účel. Druhou půli jsme hru už spíše kontrolovali. Udělal jsem si obrázek u hráčů, kteří nastupují méně, i to je v přípravných zápasech pro mne pozitivní. Tento víkend dostanou hráči volno, určitě toho budou mít na konci soustředění dost", zhodnotil výkon svých svěřenců kouč Votic Ivan Čabala .

Branky: 8.Bartolšic, 21.Dohnal, 24.Bartolšic.50.Neuberg, 51.V.Budil.

Votice: Soukup - Novák, M.Budil (46.Kolář), Gazmend, Málek - Neuberg (56.Dušátko), Rezek, Filinger (56.Slavík), Bareš - Dohnal, Bartolšic (46.V.Budil). 

Související skupiny
 
šup nahoru