Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Jílové - dorost
Jílové - dorost
Béčko - Neveklov
Béčko - Neveklov

V Benešově plichta

Datum: Pondělí 9.8.2010 20:10Zobrazeno: 1284x

Šest gólů si týmy rozdělily stejným dílem

Benešov – Na umělé trávě v Benešově (přívaly vody neumožnily hrát zápas v Poříčí) se střetly týmy – účastník I. B třídy SK Posázavan Poříčí nad Sázavou a v loňské sezoně druhý celek Okresního přeboru SK Marila Votice B. Přípravné utkání přineslo šest branek, o které se rozdělila obě mužstva stejným dílem.

 

Autor: Pavel Šimáček

Poříčí nad Sázavou – Votice B 3:3

Zápas byl od začátku vyrovnaný. Do vedení se dostali Votičtí díky kanonýru Milanu Jonsztovi, který využil zaváhání poříčské obrany a podstřelil brankáře Tascheho. „Domácí“ stačili do přestávky vyrovnat hlavičkou Vojty po rohovém kopu Anděla.

Po přestávce převzali iniciativu Poříčští a Kupšou po sóle stav otočili. Další příležitosti neproměnili, a to se jim stalo málem osudným. Votičtí totiž po dvou hrubkách stopera otočili lobem Milana Jonszty a Dohnalem na 2:3 a další šanci po trestném hlavou neproměnili. Hosté byli nadále nebezpečnější, přesto se nakonec pět minut před koncem podařilo Poříčským krásnou ranou Filipa z dvaceti metrů, když se míč odrazil od břevna do branky, vyrovnat na konečných 3:3.

Branky: Vojta, Kupša, Filip – Milan Jonszta 2, Dohnal. Rozhodčí: Kudrjavcev. Poločas: 1:1.

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou: Tasche – Braný, Šrom, Sysel, Vojta – J. Stibůrek, Anděl, Houda, Říha – Kupša, Hanuš. Střídali: Filip, Šimáček, Naňák, Jelínek, Vaník.

SK Marila Votice B: Soukup – Štork, Jantač, Dušátko, Kuneš – Slabý, Kolář, Pohan, Dohnal – Milan Jonszta, Voráček. Střídali: Homolka, Jiří Dvořák.

 
šup nahoru