Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Memoriál J.Chudlářského - finále
Memoriál J.Chudlářského - finále
Vlastimil Svoboda a Tomáš Frydrych
Vlastimil Svoboda a Tomáš Frydrych

Tentokrát prohra v Dobrovici

Datum: Pondělí 4.8.2014 11:14 - aktualizováno: Pondělí 4.8.2014 11:21Zobrazeno: 1344x

Oslabené Votice generálku na mistráky nezvládly

Votice - Fotbalisté Votic zajížděli v neúplné sestavě ke generálce na mistrovská utkání I. A třídy do Dobrovice, kde je čekalo béčko divizního A týmu, jenž hraje také I. A třídu. Hosté nakonec na soupeře nestačili a inkasovali pět branek, které zmírnili dvěma góly.

DOBROVICE B - VOTICE 5:2

Úvod zápasu nenaznačoval debakl Votic. Hosté byli aktivnější, vypracovali si dvě šance, ale s ránou Homolky, dorážkou Štorka i s ránou Němečka po rohu si brankář poradil. Jenže stačila chvilková nepozornost hostů a mezi 20. - 21. minutou dvakrát inkasovali. Nejprve Kořínek zakončil rychlý brejk ranou pod břevno a vzápětí zachytil Bulíř špatnou rozehrávku Votic a přehodil Soukupa. Do poločasu se hra zklidnila a jen Němeček hlavičkoval vedle a na druhé straně vyrazil Soukup střelu na roh.

Ihned po změně stran opět chybovali hosté a domácí zvýšili na 3:0. Po hodině hry byl faulován Němeček v šestnáctce a Šlejmar z penalty snížil na 3:1. Tím střelecké hody neskončily a domácí přidali ještě dvě branky po kombinaci a z tečovaného trestného kopu. Vysokou porážku Votic v generálce na mistrovská utkání v závěru alespoň zmírnil z dorážky Vojta Budil po ráně Slunečka do břevna. Na skóre nic nezměnila ani závěrečná šance Němečka. 

Branky Votic: 60. Šlejmar (z PK), 81. V. Budil. Poločas: 2:0.

Votice: Soukup (46. Tůma) - Šlejmar, Dušátko, Molčík, Bareš - Homolka (68. Slunečko), Jonszta (53. Němeček), Podhorský, Slunečko (46. Písařík) - Štork, Němeček (46. V. Budil).

Přílohy
  • Dobrovice
    Dobrovice

Související skupiny
 
šup nahoru