Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Podlesí
Dorost - Podlesí
Náš první divizní gól dává Jíša
Náš první divizní gól dává Jíša

Stručné zhodnocení

Datum: Sobota 13.8.2011 12:35 - aktualizováno: Sobota 13.8.2011 12:38Zobrazeno: 1498x

Stručné zhodnocení ročníku 2010/2011 fotbalových mužstev MARILA Votice.

 

Mužstvo dospělých „A“- druhé místo v divizi A. Toto umístění je v historii votického fotbalu prozatím největším úspěchem.

 

Mužstvo „B“- první místo .Postup do 1.B třídy. Rovněž druhé votické mužstvo dosud nehrálo vyšší soutěž.

 

Mužstvo „C“- první místo. Postup do III.třídy. Třetí mužstvo dospělých hrálo první soutěžní ročník a tak je to opět nejlepší umístění, jaké mohlo dosáhnout.

 

Dorost skončil na 7.místě, což bylo hluboce pod jeho možnostmi.

 

Žáci většinou bojovali proti starším a urostlejším hráčům, ale některé výsledky, které se jim podařilo uhrát naznačují, že nová sezona by mohla být lepší.

 

Přípravka se umístila ve středu tabulky,

 

Příprava na příští ročník :

 

„A“ – po dohodě s 1.FK Příbram se mužstvo stalo farmou tohoto prvoligového mužstva. Název SK MARILA Votice zůstává ale jde o to, že my jsme zúžili kádr na 9 hráčů a dalších 9 dodá Příbram. K mistrovskému utkání našeho mužstva může nastoupit i hráč A mužstva Příbrami.Trenéři  mužstva jsou Pihávek Ivan a Mašek Jaroslav.  Kádr se pomalu utváří a definitivně bude znám v pátek 29.7.2011.  30.7 sehraje naše mužstvo 1. kolo Ondrášovka Cupu proti KF Kolín (farma Graffinu Vlašim) v Kolíně.

 

„B“ - po postupu je potřeba posílit kádr na čemž se pracuje máme vyhlídnuté některé hráče a jednáme o možném posílení našeho  mužstva, i o adekvátní náhradě za trenéra Vodňanského, který skončil z pracovních důvodů. Přípravu mužstva zahájí trenéři Pihávek a Baťha.

 

„C“- kádr zůstává nezměněn ale bude se muset v rámci možnosti posílit nevytíženými hráči z B mužstva. Céčko vede bratrská dvojice Budil Pavel a Budil Luděk.

 

V dorostu nastaly také změny. V průběhu sezony skončil trenér Baťha, kterého nahradil jeho asistent Štork. Ten povede mužstvo jako hlavní trenér i v nové sezoně. Z týmu odešli hráči Sládek, Vinduška a Otradovec.Všichni by se měli zapojit do přípravy B mužstva. V žácích skončili Slunéčko a Tuček a budou pokračovat v dorostu, který bude hrát v novém ročníku 1.A třídu

 

Žáci i přes umístění na sestupovém místě budou hrát i nadále 1.A třídu a budou se snažit o lepší umístění.V žácích máme velký problém s nedostatkem hráčů. Vlastně máme hráčů dost ale někteří rodiče podlehli vedení sousedního Benešova a chtějí aby jejich děti hráli za SK Benešov. Právě v žákovské kategorii jde o 6 hráčů a tak nezbývá trenérskému tandemu Baťha a Ryba, aby pracovali s těmi hráči, kteří chtějí hrát za Votice a kádr vhodně doplnit.

 

Mladší přípravka – toto je pro nás nová soutěž, jelikož se z důvodu slabších ročníku nepodařilo sestavit starší přípravku. Ml.přípravka bude hrát turnajově pod vedením trenérů Budil Michal a Hauser Karel.

                                                           Na otázky Jiřího Pešky odpovídal sekretář Pavel Bradáč

Přílohy
  • Stručné zhodnocení uplynulé sezóny
    Stručné zhodnocení uplynulé sezóny

 
šup nahoru