Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost-Milín
dorost-Milín
Votice - Králův Dvůr
Votice - Králův Dvůr

SK MARILA Votice - Chodov u K.V. 3:1

Datum: Neděle 1.3.2009 23:09 - aktualizováno: Pondělí 2.3.2009 21:39Zobrazeno: 1565x

Votice - Divizní fotbalisté Marily Votice sehráli na umělé trávě další přípravný zápas. Po třech zápasech bez vítězství přivítali poslední únorový den v sobotu navečer Chodov hrající severočeskou divizi

Domácí fotbalisté byli po celé utkání o poznání lepším mužstvem a svoji převahu vyjádřili dvěma brankami ve druhé části prvního poločasu. Třetí gól připojil Dohnal hned v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky.

„Z naší strany to bylo, především v prvním poločase, slušný, v dobrém tempu. Byl jsem spokojen, soupeře jsme přehrávali kombinačně i v důrazu. Ve druhém poločase nám trošičku vázla kombinace, hlavně jsme zbytečně ztráceli míče a utápěli se v nepřesnostech. Kladně hodnotím, že jsme se prosazovali do šancí a při lepší střelecké mušce mohl být výsledek výraznější. Musíme se zaměřit na to, abychom nehráli jako na podzim, vždy jen jeden poločas. Dobré utkání před blížící se soutěží. Teď čekáme, aby se nám uzdravili marodi, mohlo by to být dobré,“ zhodnotil zápas kouč Votic Ivan Pihávek.

Branky: Málek, Lukeš, Dohnal. Poločas: 2:0.

Votice: Ducheček – Málek, Lukeš (70. Jantač), Nouberk, Bareš – Knobloch, Rezek (46. Houška), Walter – Kerek, Siegl ml. (46. Dohnal).

 

 

Přílohy
Související skupiny
 
šup nahoru