Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA - Vlašim B
MARILA - Vlašim B
MARILA - GRAFFIN
MARILA - GRAFFIN

Rošády před zahájením jara

Datum: Pátek 13.3.2009 23:59 - aktualizováno: Sobota 14.3.2009 00:22Zobrazeno: 1463x

Sbohem Voticím dali na poslední chvíli internacionálové Horst Siegl starší, Zdeněk Svoboda a Michal Horňák, kteří odešli do Blšan. „Byli pracovně zaneprázdněni, ale jejich rychlý odchod mě překvapil,“ byl překvapen Pihávek.

To prezident klubu Milan Šedivý věděl více. "V Blšanech vzniká ve sportovním centru dlouhodobější projekt pro mládež se zahraničním investorem, kterého se Horst Siegl zúčastňuje. Navíc chtějí divizi zachránit, takže jsem jim vyhověl. Do mužstva přišlo pět nových lidí, kádr jsme omladili, a tak jsme našli společnou řeč. Měli bychom to mít vykompenzováno nějakými soustředěními," odtajnil Šedivý, co stálo za odchodem reprezentantů.  

Naopak druhým směrem putovali obránci nebo defenzivní záložníci Jan Nouberk ze Slavie Praha a Ivan Faitl z Bohemians Praha a slovenský útočník Peter Očovan. „Nouberk a Faitl by měli vystužit defenzivu, oba můžou hrát, jak v obraně, tak defenzivní záložníky. Na Faitla nám přišla nabídka z nenadání. Je to mladý perspektivní hráč a byly na něj dobré reference, tak jsme po něm sáhli. Útočník Očovan prošel mládežnickými reprezentačními výběry Slovenska. Poslední rok měl zdravotní problémy, neprosadil se do základního kádru ligové Bohemky, nedohodl se s Jirmani, tak jsme rádi, že je u nás,“ dodal Pihávek k bleskovým příchodům.

Deník/Pavel Šimáček

Přílohy
  • Svoboda a Siegl
    Svoboda a Siegl

  • Horňák
    Horňák

 
šup nahoru