Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

SK Votice - Philipsova XI
SK Votice - Philipsova XI
Jírovice - Votice B
Jírovice - Votice B

RMSK Cidlina - MARILA

Datum: Středa 28.7.2010 17:33Zobrazeno: 1259x

Voticím vystřelil vítězství Bareš

Nový Bydžov – Fotbalisté MARILY Votice vyhráli v dalším přípravném utkání na půdě Nového Bydžova (hráno v Městci Králové)

 

Autor: Michal Pavlík

RMSK Cidlina Nový Bydžov – Votice 1:2 (0:1)

Už ve 2. minutě měl domácí brankář práci, když vykryl střelu Knoblocha. O chvíli později střílel po centru Bareše Pohorský, míč ale prolétl vedle bydžovské tyče. Další zákrok si připsal domácí brankář ve 12. minutě, opět ho po rohovém kopu zaměstnal Knobloch.

Po čtvrt hodině hry se nadechli i domácí, ale jejich trestný kop jen těsně minul Mašínovu bránu. Ve 25. minutě našel Lizák Horvátha, jehož ránu zastavila tyč, ale balon dorazil pohotově do brány Pohorský – 0:1.

Ve 31. minutě se protáhl i Mašín, když čelil střele domácích. Na druhé stráně pálil Pohorský, ale brankář byl opět připravený. Těsně před přestávkou vysunul Lizák Houška, který šel ze strany sám na brankáře, ale střelu přes celou branku poslal vedle.

Nový Bydžov udeřil hned po přestávce: Po centru ze strany nejprve hosté hlavičku zblokovali, ale pak už míč o břevno zaplul do votické brány – 1:1. O chvíli později zkoušel vrátit Voticím vedení Walter, ale střílel vedle.

V 67. minutě se pěkně uvolnil Lizák, vypálil a domácí brankář vyrazil míč přímo k nohám Bareše, který zvýšil na 2:1 pro Votice. Krátce poté se Bareš uvolnil, zaslal balon do vápna, kde Horváth pálil vedle.

V závěru už se skóre nezměnilo, i když Horvát ještě nastřelil domácí břevno.

Branky: 49.Labík - 25. Pohorský, 67. Bareš.

Votice: Mašín (46. J. Novák) – Janoušek (46. Řehák), Faitl, Balík (46. D. Novák), Bareš – Houška, Knobloch, Horváth, Walter (66. Říha) – Pohorský (66. Sukič), Lizák.

Cidlina: Cejnar - Vaněk (46.Jilemnický), Žalman (46.Matějka), Kubelka, Tomeš - Vaníček, Krois (46.Labík), Blažej, Václavek (75.Vincour) - Petřík (55.Bastin), Kazda

 
šup nahoru