Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Třeboň
Votice - Třeboň
Silvestrovský fotbálek
Silvestrovský fotbálek

Rezerva vyhrála pohár OFS

Datum: Neděle 29.6.2008 22:39 - aktualizováno: Neděle 29.6.2008 23:27Zobrazeno: 1239x
Opět ve finále, opět na penalty!

Jiskra Struhařov - SK MARILA Votice 1:1 (0:1)

„Jedeme obhajovat pohár a chceme opět vyhrát," uvedl vedoucí mužstva Votic Vladimír Pešata krátce před výkopem. „Zápas bereme jako odvetu za loňské finále," řekl vedoucí mužstva Struhařov.
Stejný výsledek i průběh zápasu jako v loňském roce mělo finálové utkání dospělých. Votice posílené o několik hráčů divizního áčka začaly duel lépe a zaslouženě se do přestávky ujaly Pohanem vedení. Marila navíc nastřelila břevno Danielem a Novák si v šanci nezpracoval míč.
Po změně stran zlepšili Struhařovští pohyb a začali Marilu přehrávat. Se šancí se nevypořádal Kremina a poslal hlavičku vedle Soukupovy brány. V 70. minutě zahrával Z. Pessr přímý kop a votický gólman zázračně vytáhl střelu konečky prstů. Následující dorážky také nenašly cestu do sítě. V další šanci se ocitl Sysel, ale branka mu byla malá. Tentýž hráč ke konci zápasu přeci jen vyrovnal, když udělal z Gazmenda solný sloup a podél Soukupa poslal míč do sítě. Dudík mohl dokonce převážit misky na stranu Struhařova, jenže ve vyložené šanci přestřelil konstrukci brány.
Penaltovou tajenku zahájili Struhařovští. Hovorka, Zdeněk Pessr a Kaňka byli úspěšní, na druhé straně dali Daniel a Gazmend. Prvním co trefil pouze tyč byl Novák. Čtvrtou sérii načal Čeněk a přestřelil, jenže votický Kuneš vyrovnáním pohrdl, když gólman Pavel Pessr vystihl směr jeho střely. O vítězství Struhařova mohl rozhodnout Dudík, ale pod tíhou odpovědnosti poslal míč vysoko nad bránu. Naopak Šedivý zachránil pro Votice pokračování drama. Pospíšil i Dušátko dali. Rozhodla sedmá série. Syslovi úmysl Soukup vystihl a votický Pohan si už šanci nenechal vzít a rozhodl tak o tom, že Votice obhájily loňské vítězství.

 

Vladimír Pešata, vedoucí mužstva Votic: „Utkání jsme začali dobře, s chutí, jenže postupem času jsme se vytráceli, přestali běhat a soupeř nás přehrával. Chyběla nám finální přihrávka. Jinak jsme rádi, že jsme pohár obhájili, i když jsme měli trochu toho štěstíčka."


Marila Votice B: Soukup - Šlejmar (62. Slabý), Gazmend, Dušátko, Baťha (79. Šedivý) - Kolář, Pohan, Málek, Novák - Jonszta (46. Kuneš), Daniel.

BND Petr Roubíček

http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/fotbal_struharov20080629.html 

 
šup nahoru