Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Kopeme trestňák
Kopeme trestňák
Přípravka starší v Nadějkově
Přípravka starší v Nadějkově

Remíza v Benešově

Datum: Pondělí 10.3.2008 08:32Zobrazeno: 1426x

Šancí mnoho, ale góly padly až v závěru

Benešov/ V mrazivém podvečeru změřily na umělé trávě síly domácí SK Benešov (krajský přebor) a divizní Marila Votice. Pohledný zápas s mnoha kombinacemi a vyloženými šancemi skončil remízou /Deník-sim/

SK BENEŠOV - SK MARILA VOTICE 1:1

Před zápasem se oba trenéři potýkali s početnou marodkou. Přesto na straně Votic nastoupili bývalý reprezentanti Horst Siegl a Michal Horňák a současný český reprezentant ve futsale David Filinger.
Od začátku se hrálo ve vysokém tempu s pohlednými kombinacemi a mnoha šancemi. Navíc brankář Votic Klíma dokázal opět pobavit hrstku zmrzlých diváků drzími kličkami proti dotírajícím útočníkům ve vlastní šestnáctce. V úvodních dvaceti minutách se usadili Votičtí na polovině Benešova, ale vyprodukovali jen šanci Dohnala, který trefil nohy Plachého po Filingerově centru. Poté se domácí osmělili a byli blízko vedení, ale dvakrát Večera a Čáp nepřekonali tváří tvář Klímu. Na druhé straně se v závěru poločasu neprosadil Siegl po pěkné kombinaci Filingera s Honkou na jeden dotek.
Po přestávce byl v hlavní roli domácí záložník Čáp. Nejprve osamocený po rohu Štěpána přehlavičkoval bránu, poté jeho střelu z vápna vyrazil Soukup nohama a v 67. minutě nastřelil krásnou ranou z dvaceti metrů břevno. Votice zahrozily jen Danielem, který nejprve mířil po brejku vedle a poté sám před Plachým nastřelil tyč. Skóre se poprvé měnilo v 72. minutě, když Koblasa využil špatné malé domů Gazmenda a přehodil vybíhajícího Soukupa. Votice se s prohrou nehodlaly smířit. Nejprve zazdil Gazmend obrovskou šanci po přihrávce Filingra. Vyrovnání nakonec přišlo v 85. minutě, když Filinger překonal Svitáka z trestného kopu.


„Chybělo nám šest lidí, a tak jsme museli stáhnout čtyři dorostence z tréninku. Přesto jsme mimo chaotického začátku podali na svoje možnosti dobrý výkon. Škoda, že jsme neproměnili šance a zbytečně v závěru dostali gól. Na to v jakém složení jsme nastoupili, jsme odehráli kvalitní zápas," dodal spokojený trenér Benešova Ladislav Fiala.


„Dobrý zápas, který měl tempo. V naší hře se objevily chyby, které by se za normálních okolností, při plné sestavě, neobjevily. Kluci, co nastoupili, hráli v rámci svých možností. Jsem rád, že se nikdo nezranil a doufám, že se našich pět marodů, co nejrychleji uzdraví," přeje si kouč Votic Ivan Čabala.


Branky: 72. Koblasa - 85. Filinger. Rozhodčí: Garaja - Ratajová, Šípek. Poločas: 0:0.


SK Benešov: Plachý (77. Sviták) - Křivohlavý, Chomát, Braný, Koblasa - O. Štěpán, Pěknic, Čáp, Večera (46. Král) - Semerád (46. Podhorský), Prikner.

SK Marila Votice: Klíma (46. Soukup) - Novák (46. Daniel), Gazmend, Havlíček, Horňák - Bareš (77. Neuberg), Filinger, Málek (80. Baťha), Honka - Siegl (77. Novák), Dohnal.

Související skupiny
 
šup nahoru