Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Žebrák
Dorost - Žebrák
dorost - Petrovice
dorost - Petrovice

První vítězství v turnaji

Datum: Úterý 8.1.2008 11:35 - aktualizováno: Úterý 8.1.2008 12:34Zobrazeno: 1741x

Divizní fotbalisté SK Marila Votice vstoupili do zimního turnaje na umělé trávě Čechie Uhříněves na výbornou. V zápase s Kavalierem Sázava (I. B třída), potvrdili pozici favorita a vysoko zvítězili. Střelecky se dařilo hlavně Bartolšicovi, autoru hattricku.


MARILA VOTICE - KAVALIER SÁZAVA 7:0

„Na pěkném hřišti kluky fotbal bavil proti ideálnímu a slušnému soupeři na rozehrání. První půle byla kvalitnější, když jsme si kromě tří gólů vypracovali ještě řadu šancí. Druhý poločas již nebyl tak dobrý, přesto jsme zvýšili. Nasazení všech kluků, i těch, co nastoupili po přestávce, bylo perfektní, a tak by měli odehrát všechny zápasy. Uvidíme, jak budou hrát kluci další zápas již po zátěži," zhodnotil zápas trenér Votic Ivan Čabala.
V mužstvu nastoupily dvě nové tváře David Filinger a Stanislav Slavík. „Filinger dříve hrál ligu v Plzni, teď se vrátil z Rakouska, a tak jsme po něm sáhli. Je to hráč do základní sestavy, hračička a umí standardky. Taková alternace za Zdeňka Svobodu, u kterého nevíme, kolikrát na jaře bude moci. Může nastoupit i v útoku. Již čekáme, až se vyřídí transferkarta. Slavíka zkoušíme ze střížkovské Bohemky. Znám ho, je to klasický levák a těch je málo. Teď sice moc netrénoval a přibral na váze, ale vyzkoušíme ho a uvidíme," řekl trenér Čabala k nováčkům ve votickém dresu.
Mužstvo z podzimního kádru opustili Kounovský, Gruber a Janů.
Branky: 35., 51. a 60. Bartolšic, 13. a 38. Daniel, 53. Filinger, 70. Málek. Poločas: 3:0.
SK Marila Votice: Klíma - Novák (60. Kolář), Gazmend, Horňák (60. M. Budil), Málek - Slabý, Filinger, Rezek, Bareš (46. Slavík) - Bartolšic, Daniel (50. Zd. Svoboda). (jav, sim)

Ostatní výsledky:

Cholupice - Dubeč 1:2

Královice - Kamenice 4:2

ČAFC - Kbely 5:2

Týnec - Hostivař 9:0

Uhříněves - Říčany 5:1

Přílohy
  • David Filinger třetí v ČR
    David Filinger třetí v ČR

    Vedoucí střelec 1.ligy a reprezentant ČR byl zvolen třetím nejlepším futsalistou za rok 2007

Související skupiny
 
šup nahoru