Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci starší - AFK Kolín
žáci starší - AFK Kolín
Votice - Brozany
Votice - Brozany

Příprava: Votice - Teplýšovice

Datum: Neděle 9.2.2014 11:23 - aktualizováno: Neděle 9.2.2014 11:28Zobrazeno: 1200x

Votice potupily osmi góly Teplýšovice

Votice – V přípravném fotbalovém zápase si Votice (I. A třída) vychutnaly osmi góly Teplýšovice (I. B třída), které nastoupily do zápasu bez zdravotně indisponovaného trenéra Ladislava Fialy.

VOTICE – TEPLÝŠOVICE 8:1

Od začátku měli hru pevně ve své moci votičtí hráči a teplýšovičtí fotbalisté, kteří začali nedávno se zimní přípravou, byli jen jako kompars a inkasovali v každém poločase po čtyřech brankách. Pikantní byl na zápase i souboj bratrů Podhorských, který po stránce gólů skončil nerozhodně.

Skóre otevřel již v 7. minutě po sóle Šlejmar, po přihrávce Riegla a chytrém puštění Viskupa. Poté přišly chvíle útočníka Štorka, jenž vsítil do konce poločasu hattrick. Nejprve obstřelil gólmana Stařeckého po nabídce M. Podhorského, následně se trefil po centru Šlejmara a odraženém míči a na 4:0 upravil do prázdné branky po úniku Němečka.

Ihned po přestávce mohly Teplýšovice snížit, ale Pejša, D. Podhorský a Král šance neproměnili. A tak pálili domácí – Kolář z dorážky vlastní penalty, M. Podhorský do šibenice a Říha nadvakrát upravili na 7:0. Hosté sice snížili z penalty D. Podhorským, konečné skóre na 8:1 uzavřel Šlejmar z penalty.
„Soupeř se sice snažil, ale my jsme ho přehráli. Fyzicky jsme na tom byli lépe, což se projevilo v soubojích a byli jsme všude dřív. Jsem rád, že jsme se prosadili střelecky i po pěkných akcích," dodal k utkání trenér Votic Martin Bárta, jenž jede s týmem od středy do neděle na soustředění do Horní Malé Úpy.

„Před zápasem jsme jen třikrát trénovali, což se na hřišti projevilo. Chyběl nám pohyb, kazili jsme přihrávky a Votice byly ve všem vepředu – důrazu, přihrávce, pohybu, aktivitě a vyhrály zaslouženě. Nečekal jsme že vyhrajeme, ale dostat osm gólů je hodně," povzdechl si po zápase teplýšovický Pavel Chomát, jenž do zápasu nenastoupil pro lehce natažený sval.

Branky: 16., 39. a 45. Štork, 7. a 82. (z PK) Šlejmar, 58. Kolář, 65. Podhorský, 80. Říha – 81. D. Podhorský (z PK). Poločas: 4:0.

Votice: Soukup (46. Tůma) – Šlejmar (46. Říha), Budil (46. Dušátko), Čupr (67. Šlejmar), Bareš – Viskup (46. Homolka), Kolář, Riegel (46. Otradovec), M. Podhorský – Štork (46. Sládek), Němeček.

Teplýšovice: Stařecký – Kamenský, Petr Chomát, Černý, J. Dřízal – Kukač, Nerad, D. Podhorský, Beneš – Král, Mládek. Střídali: Kaňka, Vosička, Pejša.

Autor: Pavel Šimáček

 

Přílohy
  • Příprava: Votice - Teplýšovice
    Příprava: Votice - Teplýšovice

 
šup nahoru