Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Pohan Karel - 1982
Pohan Karel - 1982
žáci mladší - U.Janovice
žáci mladší - U.Janovice

Příprava: Votice - Sedlčany

Datum: Neděle 2.3.2014 09:02Zobrazeno: 1256x

Voticím se generálka vyvedla

1.3.2014- Votice – Generálka na jarní část fotbalové I. A třídy se Voticím vydařila, když po brankách Podhorského a Čupra z penalty porazily na své umělé trávě účastníka krajského přeboru Sedlčany.

VOTICE – SEDLČANY 2:0

V prvním poločase byla hra zpočátku vyrovnaná, ale domácí byli agresivnější v napadání, hlavně ve středu hřiště. V první šanci se objevil Štork a z otočky trefil tyč sedlčanské branky. Hosté kontrovali rohovým kopem, po němž míč přistál na břevně Soukupovy branky a na zadní tyči hráč nedopravil balón do sítě. Po čtvrthodině převzali iniciativu domácí, Šlejmarova krásná dalekonosná rána skončila nad, Viskup po kombinaci trefil tyč a od dorážejícího Budila se odrazil míč vedle. Ve 33. minutě se již domácí radovali, když si na centr Viskupa naběhl Podhorský a uklidil míč z deseti metrů z voleje k tyči. V závěru poločasu dokázal trenér Bárta svou techniku, když vysoký míč směřující na lavičku parádně zalepil pod nohou. A potom, že ho bolí pata.

Ve druhém poločase již kvalita hry z domácí strany trochu opadla, přesto mohl Jonszta hlavou zvýšil, ale mířil vedle a Viskupův trestný kop vyrazil brankář. Následně si hosté vypracovali tři vyložené šance, ale dvě Soukup vyrazil a jednou mu pomohlo břevno. A tak udeřilo na druhé straně, když byl po centru Jonszty faulován ve vápně Štork a Čupr ranou pod břevno zvýšil z penalty na 2:0. V závěru mohli hosté snížit, ale dvakrát netrefili branku a když ani Jonszta neproměnil sólo, zůstal stav nezměněn.

„První poločas byl z naší strany výsledkově i herně dobrý. Dali jsme branku a ještě nastřelili dvakrát tyč. Ve druhé půli neměla naše hra po prostřídání takovou kvalitu, přesto jsme přidali druhý gól z penalty. Soupeř si také vypracoval šance, při kterých nás Soukup podržel," dodal po generálce votický trenér Martin Bárta, jemuž chyběla na hřišti avizovaná posila do jara, bývalý ligový hráč Jan Riegel: „Nehrál a prostě nebude," poznamenal stroze kouč i k prvnímu jarnímu mistrovskému utkání s Poříčím nad Sázavou.

Branky: 33. Podhorský, 63. Čupr (z PK). Rozhodčí: Rezek. Poločas: 1:0.

Votice: Soukup (64. Tůma) – Šlejmar (55. Říha), Dušátko, Čupr, Bareš – Kolář – Homolka (46. Jonszta), Budil (59. Sládek), Podhorský, Viskup (75. Homolka) – Štork (64. Otradovec).

Autor: Pavel Šimáček

 

Přílohy
  • Votice - Sedlčany
    Votice - Sedlčany

Související skupiny
 
šup nahoru