Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA B - Neveklov
MARILA B - Neveklov
Písek
Písek

Příprava: Votice - Sázava

Datum: Neděle 23.2.2014 22:10Zobrazeno: 1263x

V zápase jsem neprohrál, smál se Bárta

Votice – Po soustředění v Horní Malé Úpě si nováček I. A třídy, skupiny A, fotbalisté Votic, zahráli proti Sázavě, jenž hraje druhou skupinu I. A třídy. Paradoxem bylo, že trenér Votic Martin Bárta vedl tým proti mužstva, za které ještě nastupuje. V zápase ale nehrál a jen z votické lavičky sledoval porážku. „V zápase jsem neprohrál," smál se Bárta, kterému by stejně zdravotní stav nedovolil hrát: „Na turnaji firem jsem si v hale odrazil patu a teď se týden budu dávat dohromady."

VOTICE – SÁZAVA 2:3

V prvním poločase byli nebezpečnější domácí, i když paradoxně se do vedení dostali hosté, když se po dlouhém, prodlouženém pasu, krásně trefil kanonýr Sázavy Švec. Následně mohli Votičtí vyrovnat, ale střelu Bareše kryl gólman, po centru Podhorského hlavičkoval Němeček do tyče, stejný hráč ztroskotal po sóle na brankáři Sázavy a Riegel orazítkoval technickou střelou břevno. Hosté zakončili poločas kombinací a ranou nad.

Po přestávce zazdil Němeček již třetí šanci v zápase, když ztroskotal na gólmanovi a Jonszta pálil nad. V 68. minutě se již votický útočník Němeček dočkal, když přetlačil v souboji obránce a prostřelil brankáře. Vzápětí ránu Riegla vyrazil gólman. Závěr ale domácím nevyšel. Varovný únik ještě skončil vedle, ale následně již po brejku hosté vyrovnali a vítězný gól vstřelili po trestném kopu.

„Z naší strany to bylo takové upracované, kostrbaté, nebyla vůle, převládalo komplikované řešení místo jednoduchosti, která nás předtím vedla k úspěchu. Sázava hrála jednoduše a čekala na naše chyby, kterých se dočkala a potrestala a je," zlobil se na své ovečky Martin Bárta.

Branky Votic: 41. Kolář, 68. Němeček. Poločas: 1:1.

Votice: Soukup (64. Tůma) – Šlejmar, Dušátko (46. Říha), Čupr, Bareš – Podhorský, Riegel, Kolář (46. Homolka), Viskup – Němeček, Štork (46. Jonszta).

Votice hrají generálku v sobotu od 14 hodin se Sedlčany.

Autor: Pavel Šimáček

 

Přílohy
  • Se Sázavou
    Se Sázavou

 
šup nahoru