Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA-Benešov
MARILA-Benešov
Marila-Spartak
Marila-Spartak

Příprava: Votice - Benešov B

Datum: Pondělí 27.1.2014 17:52 - aktualizováno: Pondělí 27.1.2014 18:39Zobrazeno: 1285x

 

FOTOGALERIE z utkání

 

Votice rozhodly po přestávce

Votice – V přípravném fotbalovém zápase mužstev z I. A tříd, ale jiných skupin, zvítězily domácí Votice, když dvěma góly po přestávce překonaly obrannou vozbu benešovského béčka.

VOTICE – BENEŠOV B 2:0

V prvním poločase se hrála vyrovnaná kopaná se dvěma šancemi na obou stranách. Za domácí střílel Říha po centru Šlejmara vedle a stejně se vedlo Viskupovi po rychlém brejku. Na druhé straně měl gól na kopačce Keltner, ale trestný kop i šanci v závěru poločasu, po rychlém brejku, mu kryl brankář Tůma.

O přestávce vyslal trenér Votic Bárta do hry sedm novým „koňů", kteří byli v zakončení úspěšnější než jejich předchůdci z prvního dějství. Nová tvář Riegel dvakrát vyzkoušel Tlamichu, jenž oba projektily vyrazil. Na druhé straně skončil rychlý brejk hostů zakončením vedle. V 63. minutě již gólově zahřmělo, když Štork uklidil do sítě centr Jonszty – 1:0. Vzápětí Benešovští chybovali v rozehrávce, ale Jonsztovu ránu vyrazil Tlamicha. V 73. minutě byli hosté blízko vyrovnání, ale brejk opět zakončili vedle. A tak definitivní podobu výsledku dal v 79. Jonszta po centru Štorka – 2:0.

„Zápas byl dobrý z obou stran a účel splnil. Benešov měl mladé, běhavé kluky, které moc neznám. Do obou poločasů jsem postavil jinou sestavu a obě splnily, co jsem od nich očekával, i když jsme se střelecky prosadili až druhou půli. Měli jsme ale více šancí než Benešov a zasloužili si vyhrát. Výsledek ale není důležitý," byl po zápase spokojený trenér Votic Martin Bárta a dodal k nové tváři v mužstvu Janu Rieglovi, který má ligové starty za Příbram: „Jsme spolu v kontaktu už od začátku prosince, ale měl ještě rozjednané Rakousko. Teď jsme v jednání a uvidíme, jestli se domluvíme. Byl bych hrozně rád, kdyby přišel, protože by byl velkou posilou."

Ve Voticích ještě zkouší mladého, rychlého Horčičku z Jankova, ale ten s béčkem Benešova nehrál. „Omluvil se pro natažené vazy v koleni, ale není to naštěstí vážné. Byl u doktora a v úterý by měl být na tréninku," poznamenal Bárta k nováčkovi.

K přípravnému zápasu se také vyjádřil benešovský kouč Petr Slepička. „Zápas jsme bohužel museli odehrát v dosti kombinované sestavě a na naší hře to bylo vidět. Soupeř byl velmi kvalitní a často hrozil především po akcích ze stran. Přesto jsme si dokázali v prvním poločase vytvořit dvě stoprocentní šance, ale Kelty (Keltner) je obě „zazdil". Ve druhé půli se již projevila zkušenost domácích a dvěma brankami rozhodli. Prohra mě mrzí méně než neproměňování vyložených šancí. Jsme však teprve na začátku přípravy a tak máme spoustu času pracovat na zdokonalování herního projevu," a dodal k hráčům: „Dobrý zápas odehrál Peroutka, který přišel k nám z Vlašimi, ale na podzim hrál za Týnec, dobře zachytal gólman Tlamicha. Narychlo zapůjčení dorostenci Jírů a Straka si také nevedli zle."

Branky: 64. Štork, 79. Jonszta. Poločas: 0:0.

Votice: Tůma (46. Soukup) – Šlejmar (70. Říha), Dušátko (46. Sládek), Čupr, Bareš – Riegel – Říha (46. Homolka), Viskup (46. Jonszta), Podhorský (46. Kolář), Slunečko (46. Otradovec) – Němeček (46. Štork).

Benešov B: Tlamicha – M. Balík, Peroutka, D. Braný, Martin Chrpa – Marek Chrpa (46. Straka), Jírů – Filip, Dyškant (46. D. Jendele), Keltner – Voráček.

Autor: Pavel Šimáček

 

Přílohy
  • Votice - Benešov B
    Votice - Benešov B

 
šup nahoru