Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

mladší dorost S.Boleslav
mladší dorost S.Boleslav
Sedlec-Votice
Sedlec-Votice

Příprava s Pískem

Datum: Sobota 13.8.2011 12:38 - aktualizováno: Sobota 13.8.2011 12:43Zobrazeno: 1323x

V generálce Votic padlo pět gólů a všechny do jedné branky

Tábor – V sobotním dopoledni odehráli divizní fotbalisté Marily Votice generálku na mistrovské zápasy s třetiligovým Pískem. Po prvním poločase získali hosté dvougólové vedení, po vystřídání, ale inkasovali tři branky.

 

Autor: P.Šimáček

 

Písek – Marila Votice 3:2

Hrál se zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním, hlavně v úvodu, kralovala votická Marila, která se díky dvěma přesným zásahům Veselého, který po přihrávce Daniela obešel i brankáře a z voleje Viskupem, když se míč odrazil od tyče do branky, získala již v 18. minutě dvoubrankové vedení. A to ještě hlavičku Polodny po rohu Čupra vyrazil obránce na brankové čáře a Krameš hlavičkoval vedle. Domácí se po 20. minutách vzpamatovali, ale Nováka v brance nepřekonal po sóle Klavík, podruhé zamířil vedle z dorážky střely Zušťáka, kterou vyrazil Novák.

„V prvním poločase jsme hráli s třetiligovým Pískem vyrovnanou partii, hru jsme měli docela ve své režii a prosadili jsme se i dvakrát střelecky. Při šancích soupeře nás podržel brankář Novák,“ řekl k první pětačtyřicetiminutovce trenér Votic Ivan Pihávek.

O přestávce došlo v dresech Marily k šestičlenné výměně a na hře mužstva se to projevilo. Již v 50. minutě snížil Malý po tečované střele. Hosté mohli o chvíli později opět zvýšit své vedení, ale střelu Štochla po centru Bareše zastavila tyč. To bylo však ze strany Votic vše. Otočení výsledku připravili domácí mezi 64. – 67. minutou, kdy přesně zacílil nejprve Šlehofer po rychlém brejku a následně opět Malý po odraženém míči.

„Ve druhém poločase šli na plac mladí kluci, kteří nám přišli na výpomoc z příbramského áčka. Výměna nastala hlavně v defenzivě, kde nám vázla komunikace, hodně v zajištění a soupeř toho třikrát využil,“ dodal ke druhému poločasu Pihávek a celkově generálku zhodnotil: „Za druhý poločas je pro mě zápas zklamáním. Zaměřili jsme se ale na vyzkoušení hráčů, kteří jsou v Příbrami na zkoušce. To zápas splnil a generálka přinesla svoje ovoce.“

V mužstvu se objevila i „černá perla“ Kamerunec Daniel Emana. „Příbram ho má na zkoušku a u nás sehrál zápas. Zápas jsme natáčeli na DVD a poté se s trenérem Příbrami Vavruškou rozhodneme, jestli ho angažovat nebo ne,“ odtajnil Pihávek a zhodnotil jeho výkon: „První poločas hrál výborně, ve druhém odpadl kondičně a již nebyl pro mužstvo takovým přínosem.“

Branky: 10. Veselý, 18. Viskup – 50. a 67. Malý, 64. Šlehofer. Rozhodčí: Trkovský. Poločas: 0:2.

Marila Votice: Novák (46. Planický) – Šorna (46. Doležal), Faitl (46. Andrejevič), Čupr (46. Bareš), Kvída – Viskup (70. Šorna), Krameš (46. Štochl), Djuketič – Veselý, Polodna (46. Walter) – Daniel Enama.

 http://www.fotbalnews.cz/

 
šup nahoru