Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Sedlec-Votice dorosty
Sedlec-Votice dorosty
Vánoční turnaj
Vánoční turnaj

Příprava béčka v Jílovém

Datum: Středa 26.3.2008 21:56Zobrazeno: 1421x

Na umělé trávě v Jílovém sehrála mužstav SK Olbramovice (I. B třída) a SK Marila Votice B generálku na mistrovská utkání. Zápas se stal nakonec jasnou záležitostí Olbramovic, i když vysoká porážka byla pro Votice krutá.

 


Olbramovice - Votice B     5:1

 


„Je smutné, že generálku na mistrovská utkání absolvovala obě mužstva jen s jedenácti fotbalisty. Co se týče mého mužstva, tak mám několik hráčů na marodce a dva jedinci dali přednost jiným aktivitám. Z tohoto důvodu jsem zklamán, že celý hráčský kádr nebyl na generálku kompletní. S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, jen mě velmi rozladila za stavu 4:0 ve druhém poločase špatná dvacetiminutovka. Pro Votice to byla krutá porážka, protože si vytvořily dost brankových příležitostí, které neproměnily," zhodnotil zápas bývalý trenér Votic a současný kouč Olbramovic Miloslav Kohoutek.
„Na zmenšeném hřišti jsme hráli v první půli hrozně špatně. Po přestávce jsme se trochu zlepšili, ale neproměnili vyložené šance, když jsme nastřelili tyčky a netrefili prázdnou bránu. Mohla to být přestřelka 5:3 nebo 5:4, ale jinak Olbramovice zaslouženě vyhrály," pochválil soupeře kormidelník votického béčka Luděk Budil. 
Branky: Růzha 2, Kilián 2, Havlík - Jonszta. Poločas: 2:0.
SK Olbramovice: Řehák - Kaprálek, Chudlářský, Karda, Barták - V. Slepička, Helma, Havlík, Tůma - Kilián, Růzha.
SK Marila Votice B: Kopecký - Novák, Dušátko, Kuneš, Šlejmar - Homolka, Kolář, Pohan, Kronus - Jonszta, Hájek. (sim)  
Související skupiny
 
šup nahoru