Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Hořovice
dorost - Hořovice
B - Sedlčany
B - Sedlčany

příprava A: FK Táborsko - SK MARILA 9:1 (4:0)

Datum: Neděle 19.2.2012 20:24 - aktualizováno: Středa 22.2.2012 23:30Zobrazeno: 1533x

Votice stihl krutý devítigólový debakl v Táboře

Tábor – Po týdenní odmlce sehráli divizní fotbalisté Votic přípravný zápas s druholigovým FK Táborsko (ještě do ledna Sezimovo Ústí) a poslepované mužstvo utrpělo těžký debakl.

Autor: Pavel Šimáček

 

FK TÁBORSKO – VOTICE 9:1

Votice se slátanou sestavou nemohli domácím konkurovat. Z Příbrami sice dorazili na pomoc cizinci Bašič s Burakem, ale nepředvedli zhola nic.
Po deseti minutách domácí vedli 2:0 a do přestávky přidal další dva góly Rosůlek.

Po přestávce se pěkně k tyči trefil Nohava a brejk se štěstím proměnil Jasanský na 6:0.

Až poté se ke slovu dostaly Votice, když se trefil Veselý střelou k tyči. To bylo ze strany hostů vše a domácí přidali ještě tři góly – hlavičkami Kaláška a Práška a „hokejovým“ blafákem střelce zápasu Rosůlka.

„Je nás málo a do zápasu jsme si napučovali hráče, kde se dalo – z dorostu, béčka a z Příbrami dorazili Srb a Turek, který tam ani netrénuje,“ kroutil hlavou kouč Votic Ivan Pihávek a dodal: „V obraně hráli záložníci, v záloze útočníci a někteří hráči nemají zkušenosti s divizí. Jen pět lidí bylo z podzimního kádru.“

Pihávek také zhodnotil jasný zápas: „Domácí do čeho kopli, tak skončilo v naší brance, protože ani gólman Novák neměl svůj den. Každým gólem klesala naše motivace a jim narůstala křídla. Chybí nám kvalita,“ posteskl si a s trpkým úsměvem dodal: „V obraně jsme měli průměr hráčů 165 cm, když nejvyšší Čupr má asi 172.“

Jarní část sezony se blíží (10. března) a kouč Votic začíná být nervózní. „Doufám, že se hráči v áčku Příbrami uzdraví a někoho nám na zápas pošlou. Jinak budu tlačit na vedení ohledně posil,“ říká k nelehké situaci Pihávek.

Branky: 9., 21., 39. a 82. Jind. Rosůlek, 2. a 79. Prášek, 53. Nohava, 57. Jasanský, 68. Kalášek – 65. Veselý. Rozhodčí: Dvořák. Diváci: 50. Poločas: 4:0. Votice: Novák – Viskup, Bareš, Čupr, Říha – Burak (58. Šlejmar), Polodna, Veselý, Matějka – Haas (46. Töre), Bašič.

 

Přílohy
  • trenér
    trenér

Související skupiny
 
šup nahoru