Středa 14.8.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Turnaj v Milevsku
Turnaj v Milevsku
Doma s Motorletem
Doma s Motorletem

Příbram - Slavia ve Voticích bez branek

Datum: Sobota 29.1.2011 21:32 - aktualizováno: Pondělí 31.1.2011 19:28Zobrazeno: 1711x

FOTO z utkání

http://www.fkpribram.cz/

http://www.slavia.cz/

Z převahy nad Slavií byla jen bezbranková remíza   /převzato: web1.FKPříbram

Příbramský tým v dalším z přípravných zápasů celý zápas jednoznačným způsobem přehrával Slavii Praha, jenže když ze žádné ze šancí nepadl gól, skončil zápas po devadesáti minutách 0:0.

Pro mnoho diváků měl průběh utkání překvapivý průběh. Po úvodním oťukávání převzala otěže zápasu do svých rukou příbramská squadra a na slávistickou branku se valil jeden útok za druhým. Bohužel podle zvyku letošní sezóny nepadaly branky, nutno říct, že často to bylo díky obětavým zásahům obránců soupeře či zákroků gólmana Zlámala. V prvním poločasu měl několik dobrých šancí Matěj Štochl, dvěma zákroky vychytal brankář Michala Klesu, svoji ránu těsně vedle vyslal i Marius Papšys.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil, naše záloha dokázala odebírat míče soupeři a zakládat nebezpečné akce. Několik závarů před brankou Pražanů se nepodařilo dotlačit k lepšímu zakončení a střely z větší vzdálenosti tolik brankáře nepozlobily. V posledních minutách se dostal do šance i jediný střídající hráč Martin Šlapák, ale i on ztroskotal na brankáři.

Trenér Roman Nádvorník po utkání řekl: "Slavii jsem k ničemu nepustili, dnes jsme byli lepší. Svědčí o tom i fakt, že soupeř nekopal ani jeden rohový kop, my naopak asi deset, měli jsme k tomu pět či šest gólových šancí, bohužel jsme je tam nedotlačili. To je škoda, protože našemu sebevědomí by to trošku pomohlo. Z naší strany to byl opravdu dobře odvedený zápas, byli jsme aktivní, agresivní a chyběl tomu akorát gól."

Shrnutí zápasu

SK Slavia Praha – 1.FK Příbram 0:0

Branky

(bez branek)

Rozhodčí

Makovička

Slavia

Zlámal - Dostál (46. Janda), Koubský (46. Čelůstka), Hubáček, Mareš (60. Hurka) - Koreš (46. Hora), Petrák, Vyhnal (65. Zákostelský), Hloušek - Mikula (29. Gulajev), Pospěch (46. Vlček).

Příbram

Hruška - Plašil, Nohýnek, Ricka, Pleško - Klesa, Tarczal, Macek, Papšys - Wágner (75. Šlapák), M. Štochl.

Diváci

400

 

 

Přílohy
  • Příbram - Slavia
    Příbram - Slavia

  • Slavia - Příbram
    Slavia - Příbram

 
šup nahoru