Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Čerčany
Votice - Čerčany
A mužstvo - jaro 2006 – postup do divize
A mužstvo - jaro 2006 – postup do divize

Před Tachovem klid

Datum: Sobota 29.5.2010 13:12Zobrazeno: 1156x

SK Marila Votice (3.) – FK Tachov (16.), Divize, sobota 17 hodin, trenér Votic Ivan Pihávek:

„Naší povinností je doma vyhrát. Soupeř má v mužstvu velké problémy, nastupují za něj kluci z béčka. Tachov dvakrát za sebou dostal osm gólů a už je asi smířený se sestupem. Takže asi si k nám přijede zahrát fotbal. Viděl jsem je v Příbrami a tam hráli v prvním poločase pohledný fotbal, bez křeče a prohrávali 0:1. Po přestávce již po dalších gólech odpadli. Naopak Meteor jim rychle vstřelil branku a poté je trestal do otevřené obrany. Myslím si, že dokud nedáme první branku, bude zápas vyrovnaný. Chceme hrát ofenzivně pro diváky a musíme se prosadit v koncovce lépe než v minulých zápasech. K velkým změnám v sestavě kvůli úzkému kádru nedojde, navíc se zranil Houška a Subič musel odjet domů do zahraničí. Je nás dvanáct do pole plus dva brankáři, takže nemůžeme ani moc experimentovat.“

SK Benešov (9.) – FK Kunice (1.), Divize, neděle 17 hodin, trenér Benešova Jaroslav Tesař:

„Kunice jsme u nich porazili, ale úspěšná taktika se trochu změní, protože hrajeme doma a hřiště máme větší. Kunice měly obrovskou šňůru bez porážky, která skončila na Doubravce, ale už předtím jsem je viděl v Řevnicích a nic přesvědčivého nepředvedly a vyhrály se štěstím. Musíme eliminovat jejich sílu, mužstvo je kvalitní vyrovnané, posty jsou dobře obsazené se zkušeným trenérem. Můžeme uspět, jen když podáme výkon na hranici svých možností. Motivací pro kluky je, že jsme slyšeli, že jsme u nich byli trapní a že nám porážku vrátí i s úroky. Dále bysme mohli být jediným celkem, který je dokázal dvakrát v soutěži porazit. Zdravotní stav se od minulého zápasu nezměnil. V sestavě dojde možná k menší změně, ale nic velkého to nebude. Potřebujeme tři body k absolutní záchraně, které chceme uhrát co nejdříve, aby dostali v posledních zápasech šanci další hráči, jako například dorostenec Bohata.“

Divize

Statistiky hráčů SK Marily Votice a SK Benešov po 26. kole.

Bilance: 52 – 22 – 11 – 19, skóre 70:61.
Branky: 70, průměr na zápas 1,3 gólu.
Kanonýři: 8Horváth (Votice), 7Knobloch (Votice), 6Walter (Votice), Veselý (Benešov), 4 – Doseděl, Chomát (oba Benešov), Lukeš, V. Pohorský (oba Votice), 3Lizák, Neuberg (oba Votice), Turek, Petlička (oba Benešov), 2 – Žák (Benešov).
ŽK: 9 – Žák (Benešov), 6 – Horváth, Rezek (oba Votice), 5 – O. Štěpán (Benešov), 4 – Havlíček (Benešov), 3 – Prikner, Turek, Křivohlavý, Veselý, Zoubek (všichni Benešov), Walter, Mašín, Viskup, Lukeš Lizák, Neuberg, Bareš (všichni Votice), 2 – Knobloch, Borkovec (oba Votice), Doseděl, Knotek (oba Benešov).
ČK: 1 – Rezek, Neuberg (oba Votice), Doseděl (Benešov).

Okresní přebor

Statistiky třinácti okresních týmů po 22. kole.

Bilance: 126 – 63 – 22 – 41, skóre 292:205.
Branky: 497, průměr na zápas 1,97 gólu.
Kanonýři: 29 – Hanuš (Chotýšany), 19 – Junek (Chotýšany), 16 – Němec (Vrchotovy Janovice), 15Milan Jonszta (Votice B), 12 – M. Kaňka (Struhařov), 10 – Zd. Pekárek (Divišov), Hájek (Votice B), Fialka (Miřetice), 9 – Hanibal (Chotýšany), Kubálek (Zdislavice), Peter (Úročnice), Vitouš (Neveklov), 8 – Naňák (Zdislavice), D. Stibůrek (Jírovice), D. Průcha (Chotýšany), Tůma (Olbramovice), Hampl (Teplýšovice B), 7 – Brejla (Olbramovice), 6 – Starosta (Teplýšovice B), J. Kamarýt (Miřetice), M. Babický, Campodonico (Divišov), Vlasák (oba Pravonín), Kuneš (Votice B), Šindelář (Chotýšany), 5 – Sysel (Struhařov), Němec (Jírovice), Sochůrek, Kněnický (oba Vrchotovy Janovice), Klejna, Zd. Ondrák (oba Pravonín), Lhoták (Miřetice), Hošek (Úročnice), M. Bumbálek (Divišov), Helma (Olbramovice).

Benešovský deník/Pavel Šimáček

 
šup nahoru