Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci - Slavia Jesenice
žáci - Slavia Jesenice
Votice - Sedlčany
Votice - Sedlčany

Pohár ČMFS: SK MARILA Votice - SK Slavia Praha

Datum: Neděle 28.9.2008 11:55 - aktualizováno: Sobota 9.1.2010 18:14Zobrazeno: 2224x

Marila Votice – Slavia Praha 1:2


Favorit měl celý zápas jasnou převahu, ale neproměňoval zejména v prvním poločase své šance (Litteri, dvakrát Šmicer a Volešák). Prosadil se jen ve 22. minutě hlavičkou Volešáka po centru Černého. Votice zahrozily jen hlavičkou Horvátha nad. Po půlhodině hry o sobě dali vědět i slávističtí fanoušci, kteří dýmovnicemi a dělobuchy vykouřili další diváky a hráče nebylo chvílemi na hřišti vidět. Hasiči tak měli pohotovost. „Tyto naše fanoušky jsem dost dobře nechápal,“ zlobil se slávistický trenér Karel Jarolím. To kouč Votic Ivan Pihávek byl jiného názoru: „Čekal jsem to horší. Pro votické lidi to musel být zážitek. Viděli show, dýmovnice, ohňostroje, slávističtí fanoušci fandili, byli pozitivní a mě se to líbilo.“


Ve druhém poločase napřed Volešák v 58. minutě zvýšil vedení sešívaných po přiklepnutí Šmicera, ale klid to Pražanům nepřineslo. Čtvrt hodiny před koncem totiž zdramatizoval utkání výstavním vlastencem Latka, který nikým neatakován pověsil Malinův centrovaný balon přesně k tyči. „Nevím jestli nebyl dezorientován kouřem z dýmovnice. Před brankou soupeře měl dvakrát gól na hlavě a trefil se jen do naší sítě,“ kroutil hlavou Jarolím. V závěru se Votice snažily o vyrovnání, ale to nepřišlo, navíc smolař Latka nastřelil hlavou tyč.


“Slávia nás přehrávala rychlou kombinační hrou. Bylo vidět, že kádr mužstva je kvalitní a i dvanáctý, patnáctý hráč mají svoji kvalitu. Ukázala nám svojí sílu i šance a z jedné jsme bohužel inkasovali. My jsme propadali v osobních soubojích. Přesto jsme občas zvedli hlavu, snažili se o útočnou kombinaci, což vyvrcholilo šancí Horvátha. Ve druhém poločase jsme rychle dostali druhou branku. Poté jsme zvedli hlavu, vytvořili si pár náznaků akcí a po centru Maliny si dal Latka vlastní gól. Ten nás postavil na nohy a v závěru jsme trošku Slávii pozlobili,“ zhodnotil zápas Ivan Pihávek a dodal: „Chtěl bych divákům poděkovat, že za špatného počasí přišli, povzbuzovali a poděkovali hráčům za výkon.“


„Utkání jsme si zbytečně zkomplikovali, tím, že jsme nebyli schopni dávat branky. Chybělo nám více klidu ve finální části. V závěru se mohlo stát cokoli a pak už by nebylo nápravy,“ oddech si kouč Slavie po závěrečném hvizdu.


Branky: 75. vlastní Latka – 22. a 58. Volešák. Rozhodčí: Makovička. ŽK: Jelen – Šmicer, Cisse. Diváci: 3350. Poločas: 0:1.


SK Marila Votice: Ducheček – Gazmend, Lukeš, Horňák, Jelen – Malina, Málek, Svoboda, Bareš (73. Daniel) – Bartolšic (58. Rezek), Horváth.

SK Slavia Praha: Diviš – Kindel, Latka, Hubáček, Černý – Volešák, Cisse, Šmicer (67. Jarolím), Janda (60. Švento) – Litteri (82. Toleski), Ivana.

Volešák vystřílel postup

Foto na www.bene2.unas.cz

http://www.youtube.com/fanklub

http://www.youtube.com/děkovačka

 

Přílohy
 
šup nahoru