Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

rezerva - Vrch. Janovice
rezerva - Vrch. Janovice
Milevsko
Milevsko

Osmifinále poháru - postup!

Datum: Čtvrtek 17.4.2014 21:37Zobrazeno: 1144x

Votice vyřadily Příbram a jsou ve čtvrtfinále

Votice - V osmifinále fotbalového poháru SKFS si hráči Votic poradili po brankách Koláře z penalty a Němečka s jedenáctým celkem krajského přeboru Spartakem Příbram a postoupili tak do čtvrtfinále.

VOTICE - SPARTAK PŘÍBRAM 2:1

Od začátku se hrál ofenzivní fotbal se šancemi na obou stranách. V úvodní příležitosti střílel domácí kanonýr Štork vedle po pasu Podhorského, aby na druhé straně vyčapal mladý brankář Tůma sólo Jezbery. V 16. minutě se poprvé rozvlnila síť a to za zády příbramského brankáře Zykána, jehož prostřelil Kolář z penalty, která byla nařízena po faulu na Němečka. Do konce poločasu mohli domácí zvýšit skóre, ale Němeček překopl branku z bezprostřední blízkosti po centru Podhorského, po úniku Bareše trefil Štork brankáře, aby stejný hráč zamířil o chvíli později těsně vedle šibenice.

Ihned po přestávce domácí pokračovali v aktivní hře, ale hlavička Koláře po centru Budila skončila v náruči Zykána. Poté byli nebezpečnější hosté. Hlavička Slámy skončila nejprve vedle, aby se ve druhé pozici již příbramský hráč, po trestném kopu a vyražení Tůmou, z dorážky nemýlil a v 65. minutě vyrovnal. Gól Votické probudil, hrnuli se před branku hostů a dočkali se zaslouženého úspěchu. Štorkův projektil ještě gólman kryl, ale po centru Bareše a hlavičce Říhy již Němeček stál na správném místě - 2:1. V závěru ještě zazvonila na každé straně konstrukce branky (Štork břevno a hostující Jezbera tyč), což již na postupu Votic do čtvrtfinále nic nezměnilo.

Branky: 16. Kolář (z PK), 74. Němeček - 65. Sláma. Rozhodčí: Matoušek. ŽK: 1:2. Poločas: 1:0. Votice: Tůma - Šlejmar, Budil, Dušátko, Bareš - Říha (90. Prégr), Podhorský, Kolář, Slunečko (78. Homolka) - Němeček, Štork (82. Kramný).

Autor: Pavel Šimáček

Související skupiny
 
šup nahoru