Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Kosmonosy - dorost starší
Kosmonosy - dorost starší
Zkoušíme to, ale marně
Zkoušíme to, ale marně

Na umělce hrály okresní výběry

Datum: Čtvrtek 8.4.2010 11:10Zobrazeno: 1335x

Třináctka postupuje, dvanáctka smutní

Votice - Na umělé trávě ve Voticích odehráli v úterý okresní fotbalové výběry U12 (ročník 1998) a U13 (ročník 1997) zápasy z OFS Příbram. Oba celky Benešova musely pro vstup do další fáze, zvítězit. To se ale povedlo jen třináctiletým, kteří střetnou 4. nebo 5. května v Berouně s dalšími postupujícími okresy. Autor: Pavel Šimáček

OFS Benešov – OFS Příbram (U12) 1:1

Benešovští se pravděpodobně připravili o postup (v posledním zápase skupiny by musela Příbram prohrát s Prahou západ) neproměňováním šancí v prvním poločase, když dvakrát Kříž, jednou Linhart a Rataj nepřekonali z bezprostřední blízkosti brankáře Balíka. Naopak Příbramští z prvního vážnějšího ohrožení benešovské branky skórovali po úniku Hrona a zakončení Buriana. Zvýšit mohl Hrubý, ale sólo mu Šimáček chytil. Těsně před koncem poločasu vyrovnal krásnou ranou z hranice šestnáctky Šifra po průniku Kulhavého. Po přestávce již hráli domácí v křeči a jen Kulhavý mohl rozhodnout, ale brankář Balík ho vychytal.

Branky: 30. Šifra – 13. Burian. Rozhodčí: Kočí. Poločas: 1:1.

OFS Benešov: Šimáček – Toupal, Slunečko, Brýl, Nikrmajer – Rataj, Šifra, Greš, Linhart – Kříž, Kulhavý. Střídali: Budil, Čáp, Pazdera, Vesecký.
OFS Příbram: Balík – Slunečko, Hofman, Stibor, Trgo – Burian, Lhota, Puchmajer, Novák – Hron, Hrubý. Střídali: Masopust, Matějka, Jandera.

OFS Benešov – OFS Příbram (U13) 3:0

Ve vyrovnaném zápase byli přesnější v koncovce benešovští mladíci a po zásluze si vybojovali postup. Skóre otevřel důrazný Šváb z malého vápna po centru Přitasila. Těsně před koncem poločasu vyrazil sólo Humpla brankář Záhora a z dorážky poslal Jakub Ploch míč vedle prázdné branky. Po přestávce mohl vyrovnat Pjaták, ale sólo vyrazil Šach na roh. Poté přišly dvě chvíle Přitasila, který po rohu Jiřího Ploce a přihrávce Havelky zvýšil na 3:0. V závěru běžel smolař Pjaták třikrát sám na branku, ale gól nevstřelil, navíc Javorský netrefil prázdnou branku.

Branky: 43. a 48. Přitasil, 8. Šváb. Rozhodčí: Kočí. Poločas: 1:0.

OFS Benešov: Šach – Filip, Hašek, Konopiský, Havelka – Přitasil, Balata, Jiří Ploc, Pech – Jeništa, Šváb. Střídali: Král, Vavrek, Jíra, Humpl, Jakub Ploc.
OFS Příbram: Záhora – Skalický, Květ, Drmla, Hančár – Pjaták, Šrain, Hylman, Suk – Kodat, Bačák. Střídali: Černohorský, Vršecký, Javorský, Pecha.

 

 
šup nahoru