Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

SK Votice
SK Votice
MARILA - Slavia B
MARILA - Slavia B

Muži A: SK Votice - Podlesí [7.11.2015]

Datum: Neděle 8.11.2015 09:56 - aktualizováno: Neděle 8.11.2015 10:00Zobrazeno: 1816x
1:1 PK 3:4 (0:2)

Votice – Ve fotbalové I. A třídě nezlomily Votice s Podlesím negativní bilanci, když prohrály doma na penalty a již čtyři zápasy se neradovaly z výhry.

VOTICE – PODLESÍ 1:1 (1:0) PK 3:4

V prvním poločase hráli domácí dobrý, rychlý fotbal a brzy se dostali do vedení „angličanem" Slunečka po průniku Štorka. Následně se kanonýr Štork dostal do dvou šancí po přihrávce Homolky a centru Šlejmara, ale mířil jen do rukavic brankáře respektive vedle branky. Až v závěru zahrozili i hosté, ale ránu Gabriela výborně vyrazil Tůma.

Ihned po přestávce orazítkoval Štork tyč Černohorského branky. To jakoby domácí uspokojilo, již nebyli tak aktivní, což se jim po hodině hry vymstilo v kuriózní branku, když centr z brankové čáry lehce na přední tyči lízl stoper M. Budil, aby míč letící pod břevno nevytěsnil Tůma mimo branku, i když mohl. Poté Šlemar a M. Budil zamířili mimo branku, stejně jako hostující Kadlec. A tak se šlo do penalt, které domácí prohráli, když Štork a M. Budil selhali.

„První poločas byl od nás výborný. Kluci makali, dostupovali soupeře, rychle jsme se dostali do vedení a měli další dobré akce, po kterých nám chyběla finální přihrávka. Soupeř měl v závěru poločasu jen šanci, kterou Honza Tůma chytil. Ve druhé půli se hosté dostali jednou za půlku a z centru z nulového úhlu, s pomocí Budila a Tůmy, vyrovnal. V závěru jsme měli ještě šance, ale i penalty jsme prohráli. Stále inkasujeme naprosto hloupé góly a my naopak neproměňujeme stoprocentní šance, což nás provází celý podzim," posteskl si trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
11. Slunečko – 60. Růžek.
Rozhodčí:
Pospíšil.
ŽK:
1:0
ČK:
0:0
Diváků:
80
Domácí:
Tůma – Šlejmar (86. Říha), Komárek, M. Budil, Bareš – Homolka (66. Voráček), Čupr, Kolář, Slunečko – Štork, Viskup.
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice - podlesí 2015
    votice - podlesí 2015

Související skupiny
 
šup nahoru