Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost porazil Union Praha
Dorost porazil Union Praha
Votice B - Jankov
Votice B - Jankov

Muži A: Černolice - SK Votice [29.8.2015]

Datum: Pondělí 31.8.2015 10:50 - aktualizováno: Úterý 8.9.2015 20:04Zobrazeno: 1945x
0:1 (0:1)

Černolice – Ve čtvrtém kole fotbalové I. A třídy zajížděly Votice na zelený pažit do Černolic a díky brance Michala Budila, po trestném kopu Čupra, si odvezly domů plný počet bodů, když přežily i pokutový kop domácích.

ČERNOLICE – VOTICE 0:1 (0:1)

V prvním poločase se hrál útočnější fotbal, se šancemi na obou stranách. Domácí byli nebezpečnější, ale Onderka poprvé hlavičkoval po centru vedle branky a podruhé po úniku přeloboval Soukupa i votickou svatyni. Po trestném kopu ještě hlavičkoval Poláček nad. Hosté kontrovali střelami Kramného a Říhy, se kterými si poradil Rozum. Rozhodnutí zápasu přinesla 42. minuta, když si na trestný kop Čupra naskočil stoper M. Budil a míč po jeho hlavičce zastavila až síť.

Domácí branka zmrazila a v úvodu druhého dějství byli živější hosté. Krásnou ránu Štorka do šibenice a hlavičku M. Budila po rohu vyrazil Rozum na roh, Voráčkova střela po rychlém brejku skončila mimo brankové tyče Černolic. Po hodině hry se probudili domácí, začali se tlačit za vyrovnáním. Nejprve hlavičkoval Onderka po centru do břevna, aby vzápětí zachytil Šmucler míč po špatné votické rozehrávce a řítil se na Soukupa, ten ho v šestnáctce podrazil a kopala se penalta. K ní se postavil Macela a zamířil vedle. I do konce zápasu byly aktivnější Černolice, ale trestné kopy Macely a Podlešáka, stejně jako střela Šmuclera, skončily mimo branku, a tak si hosté domů odvezli všechny body.

„V prvním poločase byly šance na obou stranách a domácí je měli vyloženější, ale ve dvou situacích nás podržel Michal Soukup. My jsme měli dvě nebezpečné střely a dali gól po trestném kopu, když se hlavou trefil nekompromisně Michal Budil. Ve druhé půli lítaly míče více ve vzduchu, než byly na zemi a hra byla taková rozházená. Domácí hrozili ze standardních situací a mohli i vyrovnat, ale neproměnili penaltu. My jsme také měli šance, ale nedotáhli jsme je do gólového konce. Byl to remízový zápas, ve kterém se štěstí přiklonilo k nám, ale šli jsme mu naproti," měl radost po zápase trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
42. M. Budil
Rozhodčí:
Kočárek
ŽK:
0:2
ČK:
0:0
Diváků:
70
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – Molčík, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Říha (87. Tábořík), Štork, Čupr, Slunečko – Voráček, Kramný (92. Prégr).
Přílohy
  • černolice - votice
    černolice - votice

Související skupiny
 
šup nahoru