Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Slavia-MARILA
Slavia-MARILA
Votice B - Úročnice
Votice B - Úročnice

Mužsi A: SK MARILA Votice - SK Strakonice 1908 [1.10.2011]

Datum: Sobota 1.10.2011 20:40 - aktualizováno: Sobota 1.10.2011 22:09Zobrazeno: 1772x
3:0 (3:0)

FOTO z utkání

Votice sestřelily lídra za poločas

Votice – V dalším kole fotbalové divize přivítaly čtvrté Votice lídra tabulky ze Strakonic a o své jasné výhře rozhodly již v prvním poločase třemi góly.

Autor: Pavel Šimáček

Do zápasu vlétli domácí jako uragán, nenechali lídra ze Strakonic pořádně nadechnout. Tečovanou střelu Veselého kryl brankář, Jurdík po nabídce Djuketiče pálil vedle, Polodna po centru Waltera hlavičkoval nad, Djuketičovu střelu a ránu Waltera po samostatné akci kryl brankář Rojík. A tak málem z ničeho nic skórovali hosté, ale brankář Novák po hlavičce po rohu předvedl výborný zákrok.

Strakonická stavidla protrhl po půlhodině hry Jurdík, který zakončil akci Waltera a Veselého. O chvíli později byl střelec opět na správném místě, když zužitkoval pas Kvídy a centr Djuketiče. A definitivní k.o. poslal Strakonicím těsně před odchodem do kabin hlavou Polodna po centru Waltera.

Po přestávce pokračovali domácí v aktivní hře, kontrolovali vedení a soupeře moc ke své brance nepouštěli a Novák se zapotil jen při střele Repy. Votičtí mohli skóre navýšit, ale to se dvakrát Jurdíkovi, hlavičce Faitla a ani Veselému nepovedlo.

Trenér Votic Ivan Pihávek měl před zápasem velké obavy. „Výsledky Strakonic hovořily a my jsme měli sestavu poskládanou z kluků, co toho za nás nebo za áčko Příbrami moc nenahráli,“ ale po zápase měl velkou radost: „Mužstvo si neskutečně sedlo, soupeře jsme jasně přehráli a výsledek mohl být ještě jednoznačnější. Ve druhé půli jsem čekal že ze strany Strakonic nastane nějaká změna, ale nic se nestalo. Musím všem hráčům smeknout velkou poklonu, co v zápase předvedli a jak ho zvládli. Přiblížili jsme se špičce tabulky, což je před derby s Benešovem dobré.“

 

Branky:
Jurdík 2, Polodna
Rozhodčí:
Langer-Schröter,Martínek   DS-Havránek
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
230
Domácí:

Novák – Viskup, Faitl, Kvída, Bareš (84. Haas) – Walter, Polodna, Valenta, Djuketič (46. Šorna) - Jurdík, Veselý (88. Říha).

Hosté:
soupiska
Přílohy
  • MARILA - Strakonice
    MARILA - Strakonice

Související skupiny
 
šup nahoru