Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Lukaševič Mladen - 1966
Lukaševič Mladen - 1966
žáci mladší - AFK
žáci mladší - AFK

Muži B: Sokol Zdislavice - SK MARILA Votice [25.9.2011]

Datum: Pondělí 26.9.2011 21:53Zobrazeno: 1487x
0:9 (0:3)

Votické béčko deklasovalo Zdislavice

Zdislavice – Stále nejen bez bodového zisku, ale také bez vstřelené branky, vstupoval ve fotbalové I. B třídě na své hřiště nováček ze Zdislavic, kterého čekal také nováček, kterému se však daří – béčko Votic. A zápas podle toho vypadal, domácí se s krize nevyhrabali a hosté jim nasypali devět gólů, z toho Hájek čtyři.

Autor: Pavel Šimáček

 

Domácím se marodka vyšplhala na neskutečný počet sedmi hráčů, a tak do branky nastoupila legenda zdislavické brankářské školy Milan Bouček, kterému návrat z fotbalového důchodu pěkně zhořkl. Hosté od začátku domácí převyšovali ve všech činnostech a do poločasu se dostali zaslouženě do tříbrankového vedení.

Druhý poločas se oslabení domácí o vyloučeného Jirku, již snažili odpočítávat čas a „ubránit“ potupnou desítku.

Kouč Zdislavic Ladislav Fiala byl po zápase skleslý. „K problémům, které máme se zraněními, se omluvili před zápasem další hráči se žaludečními problémy jako Klenot a Tomáš Boček a mužstvo museli doplnit hráči béčka,“ povzdechl si a dodal k zápasu: „V kabině si řekneme, co máme hrát, jenže dostaneme gól v první minutě a v této situaci na takovéhoto soupeře jako jsou Votice, nemáme. Navíc jsme zápas dohrávali v deseti, bez vyloučeného Jirky. Snad se přes týden dáme dohromady. Potřebujeme v následujících dvou zápasech bodovat, jinak jsme v háji.“

Trenér votického béčka Ivan Pihávek zápas zhodnotil. „Podařilo se nám rychle dát gól a od toho se zápas odvíjel. Domácí se za stavu 0:2 až 0:3 snažili dostat do utkání, ale my jsme je aktivní hrou pustili jen do jedné velké šance, kterou po standardní situaci nevyužili. Na začátku druhého poločasu jsme vstřelili čtvrtou branku, která nás posadila do sedla a zbytek jsme odehráli v pohodě, k čemuž nám také pomohlo vyloučení soupeře. V závěru, po zranění Doležala, jsme také dohrávali v deseti, ale to nás neohrozilo. Jsem spokojený, soupeř nás moc neprověřil a má asi problém sám se sebou.“

Branky:
Hájek 4, Haas 2, Tore 2, Houška.
Rozhodčí:
Vyhnal - Tobiška, Kubíček    DFA Macháček
ŽK:
4/2
ČK:
1/0
Diváků:
90
Domácí:

M. Bouček – Jirka , Gregor (70. Jankovský), Páv, Sedlák – Pecháček, Doležal, Kubálek, Jaroš – Naňák, Nácovský (62. Ngo).

Hosté: