Středa 14.8.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

SK Horní Měcholupy - SK MARILA Votice
SK Horní Měcholupy - SK MARILA Votice
UMT
UMT

Muži B: SK MARILA Votice - Sokol Kondrac [9.6.2012]

Datum: Sobota 16.6.2012 10:01Zobrazeno: 1160x
4:3 (2:2)

Střelecky hojné derby rozhodl z penalty Kolář

Votice – V předposledním kole fotbalové I. B třídy viděli diváci v okresním derby mezi šestým votickým béčkem se sedmou Kondrací  sedm branek, z nichž čtyři vsítili domácí a rozhodující v závěru zápasu Kolář z penalty. Autor: Pavel Šimáček

Ve Voticích se hrál ofenzivní fotbal. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení, když se po samostatných akcích prosadili Jonszta a Homolka. Jenže hosté nesložili zbraně a do přestávky vyrovnali. Snížení zajistil Pavlíček z penalty, když potrestal sražení Vítovského v pokutovém území. Vyrovnání zařídil Pavelka, který se opřel za šestnáctkou do odraženého míče a jeho střela přes houštinu těl překvapila gólmana Soukupa.

Po přestávce pokračovala vyrovnaná kopaná a domácí šli opět do vedení Pohanem, který protlačil po závaru míč do sítě. Kondrac ale opět srovnala, když defenzivní štít Tomáš Kubín zatáhl míč do pokutového území a jeho zpětnou přihrávku dokázal zužitkovat střelou pod břevno jeho bratr Michal. Už to vypadalo, že se body budou dělit, jenže v samotném závěru Kolář z penalty strhnul výhru na stranu Votic.

Ivan Pihávek, trenér Votice B: „Sehráli jsme dobrý zápas, snažili jsme se hru zjednodušit, což dělalo Kondraci problémy, vytvořili jsme si několik šancí, ale měli jsme jich víc proměnit. Soupeř totiž využil třikrát naše zaváhání v obraně a skóre srovnal. Nakonec jsme výhru na naši stranu strhli v závěru utkání z penalty. Šancí jsme v zápase měli více a zasloužili jsme si vyhrát. Jsem rád, že si zahráli všichni kluci i mladíci a že jsme se s našimi fanoušky rozloučili vítězstvím. Ještě smekám před Honzou Říhou, který v pátek hrál celý zápas za áčko, poté zvládl i dokopnou a nakonec odehrál 75 minut v sobotu za béčko."

Jiří Janouš ml., trenér Kondrace: „Porážka nás mrzí, jeli jsme minimálně pro bod. Hrál se pěkný otevřený fotbal, dle mého názoru bylo utkání remízové, ale v samém závěru domácí vítězství převážili na svou stranu. Několik šancí jsme nevyužili, ale stejně si vedli i domácí. Přesto jsme konečně dali nějaké branky, ale v defenzivě jsme nehráli dobře, a tak jedeme domů bez bodu. Jednoznačně nejslabším článkem jinak kvalitního utkání byl dnes pan rozhodčí."

Branky:
Jonszta, Homolka, Pohan, Kolář (z PK) – Pavlíček (z PK), Pavelka, M. Kubín.
Rozhodčí:

ŽK:
počet
ČK:
počet
Diváků:
počet
Domácí:

Soukup – Říha (75. Šedivý), Sládek, Dušátko, Šlejmar – Houška, Pohan, Kolář, Homolka – Jonszta (85. Slunečko), Štork. 

Hosté: