Středa 14.8.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Mela u branky Brodu
Mela u branky Brodu
tréninky
tréninky

Muži B: SK MARILA Votice -Sokol Chotýšany [7.4.2012]

Datum: Sobota 7.4.2012 23:08 - aktualizováno: Neděle 8.4.2012 22:14Zobrazeno: 1474x
3:0 (0:0)

Body přišly až ve druhé půli

Votice – Fotbalová rezerva divizního celku Marily Votice sehrála v I. B třídě okresní derby s Chotýšany. Branky začaly padat až ve druhém poločase. Postarali se o ně dvakrát Haas a Kuneš z penalty.

Domácí měli po celé utkání navrch. Jenže střelecky se dlouho nemohli prosadit. Pár minut po obrátce  byl ve velkém vápně faulovaný Haas a Kuneš zkušeně z penalty otevřel skóre. O chvíli později chyboval chotýšanský gólman Keseli a Haas zvýšil na 2:0. Marila se do svého soupeře pustila s ještě větší chutí a hostující gólman musel vytáhnout několik skvělých zákroků. Na nekompromisní dělovku Haase pod víko byl ale krátký. Tříbranková výhra domácího celku byla pro soupeře ještě milosrdná.
„Sehráli jsme hodně špatný zápas. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. V podstatě jsme se jim nevyrovnali vůbec v ničem. Z naší strany opravdu bídně odehrané utkání,nebylo tam nic z toho, co jsme si představovali. Špatně jsme bránili, v útoku jsme nebyli nebezpeční. První půli jsme nějakým způsobem se štěstím vydrželi bez branek. Druhý poločas nás načali penaltou, která byla, a pak už nebylo co řešit. S tím naším předvedeným výkonem jsme na zvrat neměli šanci. Stát se to může, ale pokud by se nám to mělo stávat pravidelněji, budeme mít velké problémy,“ zhodnotil utkání kouč Chotýšan Ivan Suchomel.

Branky:
Haas 2, Kuneš (PK)
Rozhodčí:
Kubíček - Tobiška, Zubková
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
?
Domácí:

Soukup – Kuneš, Budil, Dušátko, Šlejmar – Štork (63.Jonszta), Kolář, Homolka Houška (79. Neuberg) – Matějka, Haas (88. Bauer).

Hosté:

Keseli –  Hampešt, Lukáč (73. Říha), Mleziva, Šindelář – Hanibal (55. Moravec), Kamarýt (72. Kratochvíl), Průcha, Povolný – Červeňák, Hanuš.

Přílohy
  • Votice B - Chotýšay
    Votice B - Chotýšay

  • Votice B - Chotýšay
    Votice B - Chotýšay

Související skupiny
 
šup nahoru