Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Bažant Sebastian - 1996
Bažant Sebastian - 1996
dorost mladší - Slaný
dorost mladší - Slaný

Muži B: SK MARILA Votice - Slavia Jesenice [5.11.2011]

Datum: Úterý 8.11.2011 16:14Zobrazeno: 1389x
7:0 (1:0)

Střídající Töre popravil Jesenici

Votice – Tři kola nevyhrál nováček fotbalové I. B třídy béčko Votic a navíc nevstřelil gól. S trápící se Slávií Jesenice si však reputaci napravil a a nastřílel sedm branek, když čtyři vsítil střídající Denis Töre.

Autor:  Pavel Šimáček

V prvním poločase nic nenasvědčovalo kanonádě votického béčka. Hrála se otevřená kopaná se šancemi na obou stranách, ale branka padla jen jedna, když v 16. minutě skončila tečovaná střela Šlejmara v jesenické síti.

Další domácí příležitosti měl Slabý, Pohan a dvakrát Hájek. Na druhé straně v největších šancích trefil Zdanovec břevno, odkop Doležala trefil Chrpu do hlavy a následně míč putoval těsně vedle votické svatyně.

Ihned po přestávce nastřelili hosté po centru tyč, ale vzápětí si po centru Houšky srazil jesenický hráč míč do vlastní sítě. Poté ještě zahrozil Zdanovec, ale to bylo ze strany hostů vše. Domácí převzali iniciativu, bylo jich plné hřiště a po rohu Töre přidal třetí gól.

Hosté zcela rezignovali a Votičtí si na hřišti dělali, co chtěli. Hájek vsítil čtvrtý gól a Töre po samostatné akci, závaru a centru Houšky, upravil dalšími třemi góly na konečných 7:0.

Branky:
67., 77., 85. a 90. Töre, 16. Šlejmar, 52. vlastní, 70. Hájek
Rozhodčí:
Baroch
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:

Soukup – Kuneš, Doležal, Kvída, Šlejmar – Slabý, Pohan, Kolář, Homolka – Hájek, Haas. Střídali: Töre, Houška, Sládek.

Hosté:
soupiska
Související skupiny
 
šup nahoru