Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Načal to Otradovec
Načal to Otradovec
Sedlec-Pr - Votice dorost
Sedlec-Pr - Votice dorost

Muži B: SK MARILA Votice - Bílé Podolí [12.5.2012]

Datum: Sobota 19.5.2012 10:06 - aktualizováno: Sobota 19.5.2012 10:20Zobrazeno: 1304x
2:3 (1:2)

Votický hrad padl pod nájezdem Bílého Podolí

Pavel Šimáček/Deník

Po úvodním oťukávání vyzkoušel dvakrát hostující Šálený brankáře Soukupa. Poté se probudili také domácí, ale po úniku a centru Jonszty, pálil Matějka nad. Po půlhodině hry udeřili hosté, když po rohu hlavičkoval přesně Semínko. Votice branka nakopla, Šlejmarova rána z dálky skončila rohem, po kterém krásně vyrovnal Pohan. Jenže před odchodem do kabin chyboval brankář Soukup a Švadlenka pohodlně skóroval.

Po přestávce první zahrozil hostující Toman, jehož projektil Soukup lapil. V 53. minutě parádně pronikl do šestnáctky Houška a jeho centr zakončil „rybičkou" Jonszta – 2:2. Votice se tlačily za vítězným gólem, jenže Štork po trestném kopu a Jonszta po závaru netrefili brankovou konstrukci. V 70. minutě podrazil domácí hráče obránce Šlejmar, který ve vlastní šestnáctce „kecal", rozhodčí odpískal nepřímý kop a Bareš převážil misky vah na stranu Podolí.  V závěru se již skóre nezměnilo a béčko Votic překvapivě doma padlo s Bílým Podolím.

Ivan Pihávek, Votice B (Votice B –  Bílé Podolí 2:3): „Prohospodařili jsme první poločas, když si hosté nakopávanými míči vytvořili tlak na naši obranu a po standardní situaci dali na 1:0. My jsme zápas zdramatizovali a po naší standardce vyrovnali. Jenže hned soupeř pohodlně skóroval po hrubé chybě obrany s brankářem. Po bouřce v kabině jsme druhý poločas měli ve svých rukách a srovnali jsme. Jenže jsme o body přišli vlastní vinou. Rozhodčí nám dával výhodu, ale my jsme na rozhodčího zařvali „ruka", a ten na nás odpískal trestný kop v našem vápně, čehož hosté využili a výhru nakonec uhájili. Hráčům nemám co vytknout, protože druhý poločas odmakali, ale vlastníma chybama a nedisciplinovaností jsme se o výhru připravili. Je mi to líto, ale fotbal se hraje na góly a na to jak je mužstvo disciplinované, tak jsme tento zápas nezvládli."

http://kutnohorsky.denik.cz/

Branky:
42. Pohan, 53. Jonszta – 32. Semínko, 45. Švadlenka, 70. Bareš
Rozhodčí:
Chaloupka
ŽK:
počet
ČK:
počet
Diváků:
počet
Domácí:

Soukup – Vinduška, Pohan, Sládek, Šlejmar – Houška, Štork, Kolář, Homolka – Jonszta, Matějka. Střídali: Boukal, Neuberg, Procházka.

Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice B - Bílé Podolí
    Votice B - Bílé Podolí

Související skupiny
 
šup nahoru