Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Martin Horváth
Martin Horváth
Domažlice doma
Domažlice doma

Muži A: Zličín - SK MARILA Votice [9.4.2011]

Datum: Neděle 10.4.2011 08:45Zobrazeno: 1521x
1:3 (1:1)

Zličín/Deník P.Šimáček – Na hřišti posledního celku divize Zličína se představili v sobotním dopoledni fotbalisté Marily Votice. Soupeři, který za první polovinu soutěže neudělal ani bod, vstřelili na podzim osm gólů. Jenže na jaře Zličín již porazil Bohemians 1905 B a remizoval ve Vlašimi. Na Marilu si  ale nepřišel a hosté si z malé umělky odvezli domů tři body.

Úvod měla Marila snový, když si v 8. minutě naskočil Veselý na centr Čupra a otevřel skóre. Hosté měli zápas pod kontrolou, dobře kombinovali a střely Lizáka a Veselého brankář Schopf vyrazil. Domácí jen nakopávali míče dopředu a nakonec slavili před poločasem úspěch. Hlavička Moudrého ještě šla nad, ale po dlouhém výkopu brankáře do šestnáctky Marily pálili do tyče a z dorážky Adam vyrovnal.

Po přestávce zahrozil nejprve zličínský May, ale poté již kralovali na hřišti hosté, kteří si z tlaku vypracovali šance, ale Čupr pálil nad a Klimeš do brankáře. Až po faulu na střídajícího Viskupa proměnil penaltu Walter. Poté Walter, Lizák a Polodna mířili vedle branky. Klid do votických řad přinesl až v 84. minutě Veselý po centru Viskupa.

Trenér Votic Ivan Pihávek byl s výkonem mužstva spokojený. „Výsledek byl jednoznačně pro nás, soupeře jsme přehráli i dobrou kombinační hrou. Chválím všechny hráče za přístup k utkání, že nic nepodcenili,“ a dodal k utkání: „Zličín oživil mužstvo novými hráči a hlavně mu nahrávala malá umělá tráva, kde nás narostlí mladí kluci hned napadali a ztěžovali kombinaci. My jsme ale zjednodušili hru na jeden, maximálně dva doteky a od začátku jsme je přehrávali. Rychlá branka nás uklidnila, soupeř jen nakopával míče na naší polovinu, ale šance si nevytvářel. Bohužel před koncem poločasu, po výkopu brankáře a střele do tyče, z dorážky domácí vyrovnali. Po přestávce jsme hráli trpělivý fotbal a z velkého tlaku jsme z penalty a po pěkné akci zápas rozhodli. Přivezli jsme tři body z venku, což by nám mělo pomoci před těžkými zápasy, které nás čekají.

Branky:
43. Adam – 8. a 84. Veselý, 69. Walter (z PK).
Rozhodčí:
Vít - Novotný,Šafránková    DS-Havránek
ŽK:
0/1
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
-
Hosté:

Tuček – Řehák, Faitl, Janů, Čupr – Walter (87. Říha), Klimeš (88. Kopřiva), Polodna, Bareš (62. Viskup) – Veselý, Lizák.

Související skupiny
 
šup nahoru