Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Lety
dorost - Lety
Poříčí - Struhařov
Poříčí - Struhařov

Muži A: Zavidov - Votice [20.11.2016]

Datum: Pondělí 21.11.2016 09:26Zobrazeno: 2268x
4:2 (2:2)

Zavidov - Votice ve 150 kilometrů vzdáleném Zavidově nezabodovaly, když dohrávaly zápas I. A třídy v deseti bez zbytečně vyloučeného Homolky.

ZAVIDOV – VOTICE 4:2 (2:2)

Voticím vyšel úvod parádně, když po faulu na Táboříka, proměnil penaltu Šlejmar. Následně vyrazil střelu Zoubka brankář. Po čtvrthodině ale převzali iniciativu domácí a Tůma kryl dvě střely. Jenže ve 36. a 37. minutě otočili po brejcích a přihrávkách ze stran Žďánský a Wittmayer stav na 2:1. Hosté se rychle vzpamatovali a Voráček po přihrávce Písaříka srovnal na 2:2. „Začali jsme výborně, ale po zbytečných chybách jsme dostali dvě slepené branky. Do konce poločasu jsme byli aktivní a vyrovnali," řekl k prvnímu dějství kouč Votic Martin Bárta.

Do druhé půle vstoupili hosté špatně a Klouček ani neví jak, dostal domácí do vedení. „Chybu Kuby Homolky v rozehrávce, jsme ještě uhasili rohem. Po jeho zahrání brankář Tůma vyrazil míč do temene hlavy soupeře a byl z toho gól," poslal třetí gól Bárta.

Následně hlavičku Kloučka po rohu, zastavila hradba těl, na druhé straně hlavičku Zoubka, také po rohovém kopu, vyrazil obránce z brankové čáry. V 74. minutě viděl votický Homolka červenou kartu. „Byla to jeho hovadina. Po ztrátě míče skosil na polovině hřiště nesmyslně hráče zezadu, když za ním byli ještě čtyři naši hráči," zlobil se trenér na Homolku.

V závěru zápasu hosté otevřeli hru, vysunuli stopera Sládka na hrot, ale místo vyrovnání unikl Korčák a uzavřel na 4:2.

„Zápas jsme si prohráli nedisciplinovaností. Hráči už jsou flustrovaní a nedisciplinovaní. Jsem rád, že je konec a jsme zklamaný z třináctého místa. Měli bychom být na špici a ne na chvostě. Mančaft má na víc, ale sráží nás dolů zranění a vyloučení. Hráči si musí uvědomit, že se takhle fotbal ve Voticích nemůžou hrát," byl kritický Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
36. Žďánský, 37. Wittmayer, 52. Klouček, 91. Korčák – 3. Šlejmar (z PK), 41. Voráček
Rozhodčí:
Šnýdr, Dohnal, Chládek
ŽK:
5:2
ČK:
74. Homolka (V)
Diváků:
62
Domácí:
soupiska
Hosté:
Tůma – Říha, Šlejmar, Sládek, Slunečko – Tábořík, Kolář, Zoubek, Homolka – Písařík (81. J. Kramný), Voráček
Přílohy
  • zavidov-votice2016p
    zavidov-votice2016p

 
šup nahoru