Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost a Sedlec
dorost a Sedlec
hřiště v prosinci
hřiště v prosinci

Muži A: Zavidov - SK Votice [9.11.2014]

Datum: Pondělí 10.11.2014 15:31 - aktualizováno: Pondělí 10.11.2014 15:38Zobrazeno: 1175x
3:3 (2:1)

Votice dvakrát stáhly dvoubrankový deficit

Zavidov - Ve fotbalové I. A třídě si Votice ze hřiště dalekého Zavidova přivezly bod za remízu, když dvakrát prohrávaly o dvě branky. Autor: Pavel Šimáček

Než se Votice rozkoukaly prohrávaly, když se po kombinaci prosadil Šnídl. Hosté se sice probudili, ale střelu Podhorského kryl gólman a Štork pálil nad. A tak se ke slovu dostali opět domácí, Tůma ještě ránu Krejzy po rychlém brejku vyrazil na roh, aby ve 32. minutě nestačil na hlavičku Korčáka, když se míč odrazil od tyče do branky. Hosté však nesložili zbraně a snížili Homolkou po přihrávce Štorka. V závěru poločasu mohly Votice srovnat, ale po rohu Čupra hlavičkoval Kolář nad branku a Jonszta z malého vápna nastřelil gólmana.

Ihned po přestávce udeřili domácí potřetí, když rychlý protiútok zakončil Truksa střelou o břevno do sítě. S hosty to nevypadalo dobře. Přesto převzali otěže utkání do své moci. V 67. minutě snížil tečovanou střelou Viskup po centru Bareše a v závěru zápasu opět Viskup napálil odražený míč k tyči a uzavřel na konečných 3:3.

„Dvakrát jsme prohrávali o dva góly 0:2 a 1:3, takže jsem rád, že jsme alespoň vyrovnali a bod do tabulky pravdy je dobrý. V zápase jsme ale domácí přehrávali a měli jsme vyhrát. Dostali jsme strašně laciné branky po nedůrazu na začátcích poločasů a třetí dali domácí šťastný. Po vyrovnání na 3:3 jsme měli v závěru tlak a šance, ale čtvrtý gól se nám nepodařilo dát. Hra nebyla špatná, avšak laciné góly nás připravily o plný bodový zisk," smutnil po utkání trenér Votic Martin Bárta.

Branky:
3. Šnídl, 32. Korčák, 48. Truksa - 67. a 86. Viskup, 35. Homolka

Rozhodčí:
Navrátilová
ŽK:
3/2
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Tůma – Šlejmar, M. Budil, Čupr, Bareš – Viskup, Kolář, Podhorský, Homolka – Štork, Jonszta (73. Němeček).

Přílohy
  • Zavidov-Votice
    Zavidov-Votice

Související skupiny
 
šup nahoru