Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Marila-Tábor
Marila-Tábor
dorost - MFK
dorost - MFK

Muži A: Všenorský SK - SK Votice [1.11.2014]

Datum: Pondělí 3.11.2014 08:55 - aktualizováno: Pondělí 3.11.2014 09:00Zobrazeno: 1362x
4:2 (2:2)

Votický kouč Bárta se zlobí na rozhodčího Poláka

Všenory - Ve fotbalové I. A třídě Votice překvapivě padly na hřišti Všenorského SK, kde inkasovaly čtyři góly. Autor: Pavel Šimáček

Zápas měl divoký úvod, kdy do 22. minuty padly čtyři góly, dva na každé straně. Skóre otevřel domácí S. Drážný po centru ze strany a hlavičce, aby Viskup po centru ze strany a přiklepnutí Štorka křížnou střelou vyrovnal. Jenže domácí šli opět do vedení Majerem z otočky, na což rychle zareagoval Jonszta zakončením do prázdné branky po kombinaci Čupra s Homolkou. Do poločasu ještě Budil a na druhé straně St. Drážný nemířili mezi brankové tyče. Těsně před odchodem do kabin udeřil domácí Vlček hlavou Jonsztu v přerušené hře, za což k překvapení dostal jen žlutou kartu.

Po přestávce se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém nejprve zahrozil domácí Štumpf po samostatné akci, aby kontroval Štork ranou těsně vedle. V 57. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Přihrávku Budila špatně trefil brankář Soukup, míč skončil na malém vápně, kde Majer trefil břevno prázdné branky, od kterého se míč odrazil, zřejmě za čáru, protože asistent rozhodčí ukázal na střed a běžel na půlku - 3:2. Netrvalo dlouho, hosté inkasovali po centru a zakončení Majerem čtvrtý gól a zvrat již neměli síly.

„Jel jsem do Všenor bodovat, ale bohužel to dopadlo jinak. Dvakrát jsme v první půli, ve které jsme byli lepší, prohrávali a vždy stačili vyrovnat. Ve druhé půli jsme měli gólovku, ale trefili hráče na brankové čáře a z protiútoku jsme dostali kuriózní gól po naší chybě. Čtvrtý gól jsme dostali po centru a nepokrytém hráči," povzdechl si kouč Votic Martin Bárta, kterému se hodně nelíbily výroky rozhodčího Ivo Poláka: „Jsem velice rozčarován s posuzováním situací, po kterých měly mít Všenory dva vyloučené, za zákroky na Viskupa a Štorka, jenž by šli sami na branku a vrcholem byla hlavička domácího Vlčka v přerušené hře do čela Milana Jonszty, po které dostal jen žlutou kartu. Nerad hodnotím rozhodčí, ale zápas by se určitě vyvíjel jinak."

Branky:
20., 57. a 75. Majer, 3. S. Drážný - 7. Viskup, 22. Jonszta

Rozhodčí:
Polák
ŽK:
3/2
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup - Molčík (66. Šlejmar), M. Budil, Čupr, Bareš - Viskup (66. Říha), Kolář, Podhorský, Homolka - Štork, Jonszta (46. Němeček).


Přílohy
  • Všenory - Votice
    Všenory - Votice

Související skupiny
 
šup nahoru