Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Lety
dorost - Lety
dorost - Milín
dorost - Milín

Muži A: Votice - Všenory [20.3.2016]

Datum: Úterý 5.4.2016 11:18 - aktualizováno: Úterý 5.4.2016 11:22Zobrazeno: 1604x
1:1 PK 4:5 (1:0)

Votice – Fotbalové jaro v I. A třídě rozjely Votice penaltovými rozstřely. Na hřišti posledního Jílové vyhrály, doma na umělé trávě s druhým Všenorským SK padly.

VOTICE – VŠENORSKÝ SK 1:1 (1:0) PK 4:5

Po úvodní oťukávané zahrozili hosté, ale hlavičku Michálka po centru Jiráně kryl Soukup. V 19. minutě se dostali domácí do první vážnější příležitosti a hned se radovali z gólu. Po dlouhém odraženém autu se k míči dostal Voráček, centrem našel v šestnáctce Kamarýta a jarní střelec Votic se přes hlavu trefil pod břevno všenorské branky – 1:0. Poté mohli oba týmy skórovat, ale dvakrát Slunečko a z dorážky Štork brankáře Všenor nepřekonali, na druhé straně se vytáhl proti střele Soukup.

V úvodu druhého poločasu byli nebezpeční oba soupeři po standardních situacích, ale hostující, bývalý ligista Vorel, hlavičkoval vedle, stejně se vedlo votickému Slunečkovi z trestného kopu. V 58. minutě přišel pro domácí šok. Dlouhý míč do šestnáctky tečoval před Soukupem Jiráň a balón proklouzl do sítě – 1:1. V závěru již oba týmy zahrály dobře v obranné fázi, a tak se šlo do penalt.

Ty většinou Votice v brance s mágem Soukupem neprohrávají. Jenže tentokrát byli hosté pětkrát stoprocentně úspěšní, naopak na druhé straně ve druhé sérii Kolář nastřelil břevno, a tak se druhý bod se stěhoval do Všenor.

„Byl to bojovný zápas. Zaspali jsme začátek utkání, poté jsme hru srovnali a podařilo se nám dát gól. Do poločasu jsme to udrželi a mohli i vedení navýšit Markem Slunečkem a Márou Štorkem. Ve druhé půli byl soupeř aktivnější, vypadli jsme ze hry a dostali ušmudlaný gól. My jsme nedotáhli do finále tři dobře rozjeté brejkové akce kvůli špatnému řešení v předfinální fázi. Na penalty jsme prohráli, když Honza Kolář trefil bohužel břevno," povzdechl si po zápase trenér Votic Martin Bárta a dodal komplikaci před utkáním. „Měl jsem na soupeře vymyšlenou jinou strategii. Jenže Molčík, který hrál poslední dobou výborně, šel hrát dopoledne na chvíli za dorost, sám si otočil koleno a natáhl si postranní vazy. A tak jsem musel složení sestavy těsně před zápasem bohužel přeházet."

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
19. Kamarýt – 58. Jiráň
Rozhodčí:
Pudil
ŽK:
3:3
ČK:
0:0
Diváků:
60
Domácí:
Soukup – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Kramný, Kolář, Kamarýt (79. Písařík), Slunečko – Štork, Voráček (61. Homolka)
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-vsenory 2016
    votice-vsenory 2016

Související skupiny
 
šup nahoru