Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Miřetice
Votice - Miřetice
OFS výběr U-13
OFS výběr U-13

Muži A: Votice - Podlesí [13.8.2016]

Datum: Čtvrtek 18.8.2016 12:04 - aktualizováno: Čtvrtek 18.8.2016 12:08Zobrazeno: 1480x
1:1 PK 1:4 (0:1)

Votice – Nový ročník fotbalové I. A třídy, skupiny A, rozjely Votice doma s Podlesím a diváci se po remízovém zápase dočkali penaltového rozstřelu, po kterém však byli domácí smutní, protože si druhý bod odvezli k Litavce hosté.

VOTICE – PODLESÍ 1:1 (0:1) PK 1:4

Hostům počasí v sobotním odpoledni vyhovovalo, lépe se po hřišti pohybovali, byli důrazní a v prvním poločase si vypracovali tři dobré příležitosti. Po samostatné akci Valty pálil Drašnar vedle, ránu stejného hráče po špatném domácím odkopu vyrazil Soukup, ale v závěru poločasu se již hosté radovali, když se po zpětné přihrávce trefil k tyči Pacina. Votičtí většinou působili v roli komparzistů a jen hlavička Kamarýta vedle branky po rohu stála za zmínku.

Ve druhém dějství se začali domácí hráči trochu pohybovat, což jim nakonec přineslo úspěch. Střelu Štorka ještě gólman kryl. V 57. minutě Votičtí vyrovnali, k čemuž jim pomohla velká dávka štěstí, když si po rohu a hlavičce Kamarýta srazil míč do branky gólman. Jelikož se kromě hlavičky hostujícího Gabriela vedle, nic před brankami následně nestalo, šlo se do penaltového rozstřelu. V něm hosté proměnili všechny čtyři penalty, naopak ze tří domácích střelců dva selhali, Šlejmar a Písařík. A tak druhý bod bralo Podlesí.

„Nehráli jsme dobře a oproti středeční generálce se Sedlčany to byl obrat o 360 stupňů. Neběhali jsme, všude byli druzí a pozdě, prostě špatní. Navíc jsme těsně před přestávkou dostali gól. Ve druhé půli jsme trochu zlepšili pohyb, ale stále to bylo kostrbaté a měli jsme jen náznaky šancí, přesto jsme po rohu šťastným gólem srovnali. Při penaltách to dopadlo jako loni doma, když jsme s Podlesím prohráli. Výkon špatný, po kterém jsme vyloženě přišli o dva body," posteskl si po zápase votický kormidelník Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
56. Kamarýt – 45. Pacina
Rozhodčí:
Chovanec
ŽK:
2:2
ČK:
0:0
Diváků:
105
Domácí:
Soukup – Říha, Sládek, Kamarýt (68. M. Budil), Šlejmar – Homolka (82. Tábořík), Kolář, Zoubek, Slunečko (61. Písařík) – Štork, Voráček (72. J. Kramný)
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-podlesi2016p
    votice-podlesi2016p

 
šup nahoru