Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Štěchovice
Votice - Štěchovice
MARILA - Benešov
MARILA - Benešov

Muži A: Votice - Mníšek pod Brdy [12.11.2016]

Datum: Neděle 13.11.2016 23:19 - aktualizováno: Neděle 13.11.2016 23:22Zobrazeno: 1596x
0:1 (0:1)

Votice - V předposledním podzimním kole fotbalové v I. A třídy prohrály Votice s Mníškem pod Brdy vlastním gólem Zoubka.

VOTICE – MNÍŠEK POD BRDY 0:1 (0:1)

Domácí sice začali střelou Písaříka těsně vedle, ale to bylo z jejich strany za první poločas vše. Hosté opanovali hru, nejprve Rada pálil z dálky do spojnice tyče a břevna, aby ve 32. minutě přišel rozhodující moment, když míč po trestném kopu vyrazil Soukup do Zoubka a od něj se balón odrazil do vlastní sítě – 0:1. Poté ještě hosté pálili dvakrát z dobrých pozic vedle.

Po změně stran se domácí zlepšili, ale trestný kop Zoubka skončil vedle, střelu Koláře vyrazil gólman, Voráček přestřelil branku, Zoubek z šestnáctky a V. Budil z vyložené šance trefili tyče. A tak hosté, jenž ve druhé půli zahrozili jen střelou Prachaře, kterou vyrazil Soukup, si odvezli plný počet bodů.

„V první půli jsme byli všude druzí a soupeř byl pohybově jednoznačně nahoře. Navíc jsme si opět, stejně jako s Nespeky, vstřelili vlastní gól, který rozhodl. Ve druhé půli jsme zlepšili pohyb, ale bohužel jsme šance nedali. Chybí nám hrotový hráč Jiří Kamarýt (dostal trest na dva zápasy za červenou kartu), bez kterého jsme v útočné fázi bezzubí," smutně dodal po porážce trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
32. vlastní Zoubek
Rozhodčí:
Prosr
ŽK:
počet
ČK:
0:0
Diváků:
100
Domácí:
Soukup – Říha, Šlejmar, Sládek, Slunečko – Tábořík, Kolář, Zoubek, Homolka – Písařík (70. V. Budil), Voráček
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-mnisek2016p
    votice-mnisek2016p

Související skupiny
 
šup nahoru