Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Žebrák
Dorost - Žebrák
Votice - Koloveč
Votice - Koloveč

Muži A: Votice - Černolice [3.4.2016]

Datum: Úterý 5.4.2016 11:27 - aktualizováno: Úterý 5.4.2016 11:31Zobrazeno: 1913x
1:1 PK 5:3 (0:0)

Votice – V 19. kole fotbalové I. A třídy utekly Votice doma Černolicemi hrobníkovi z lopaty, když v nastavení vyrovnal Štork a nakonec braly i druhý bod po penaltovém rozstřelu, který pro ně byl již čtvrtý na jaře.

VOTICE – ČERNOLICE 1:1 PK 5:3

Po celý zápas se nehrál moc kvalitní špíl. V prvním poločase stály na zmínku jen dvě akce, na každé straně jedna. Domácí Štork po pasu Slunečka nastřelil gólmana, hostující Šmucler pálil po samostatné akci vedle.

Ve druhém poločase byli blíže k vedení domácí, ale střelu Koláře vyrazil gólman Rozum, Kramný pálil po přihrávce Slunečka vedle branky a stejně dopadl Písařík po kombinaci. A tak z čista jasna udeřilo na druhé straně, když v 81. minutě proměnil penaltu Šultes. Domácí vrhli všechny síly do útoku, ale jejich snaha byla křečovitá. Až ve druhé minutě nastavení se na ně usmálo štěstí, když po dlouhém autu srovnal Štork.

A tak si Votice zkusily i počtvrté na jaře penaltový rozstřel, při kterém mág Soukup jeden polapil, a jelikož domácí byli neomylní, připsali si druhý bod.

„Odehráli jsme špatný zápas. Byli jsme málo aktivní, bez většího pohybu, což vyhovovalo Černolicím, které přijely zápas defakto jen odehrát. Nedostali jsme je pod tlak a vytvořili si minimum šancí. A tak co čert nechtěl, dali nám gól z penalty. Při nás ale stál v závěru fotbalový pánbůh a ve druhé minutě nastavení jsme po dlouhém autu vyrovnali Márou Štorkem. Při penaltách jsme byli šťastnější, když opět čaroval mág Michal Soukup. V devadesáté minutě jsme byli bez bodu a nakonec máme díky štěstí dva," dodal po utkání trenér Votic Martin Bárta a poznamenal ke čtyřem penaltovým rozstřelům: „Jsou to remízy, třikrát se šťastným koncem pro nás. Už bych ale byl rád, abychom vyhráli zápas v normální hrací době. Za čtyři zápasy jsme dali tři góly a máme sedm bodů."

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
90 (+ 2.) Štork – 81. Šultes (z PK)
Rozhodčí:
Vokoun
ŽK:
1:2
ČK:
0:0
Diváků:
110
Domácí:
Soukup – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Kramný (87. Tábořík), Kolář, Písařík, Slunečko – Voráček (68. V. Budil), Štork
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-cernolice 2016
    votice-cernolice 2016

Související skupiny
 
šup nahoru