Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Králův Dvůr
Králův Dvůr
S Březnicí
S Březnicí

Muži A: Tuchlovice - SK Votice [13.4.2014]

Datum: Středa 30.4.2014 15:25 - aktualizováno: Středa 30.4.2014 15:29Zobrazeno: 1048x
1:0 (1:0)

Byl to náš klasický zápas, povzdechl si Bárta

Autor: Pavel Šimáček

 

 Tuchlovice - Ve fotbalové I. A třídě, skupině A, zajížděly Votice na hřiště Tuchlovic, jenž hodně využívají dlouhých autů házených do šestnáctky. A také po této situaci dostali hosté jediný gól. „Po dlouhém autu nechal Michal Dušátko odražený balón padnout na zem, následně prohrál souboj s protihráčem, který z jedné propálil Soukupa," popsal jedinou gólovou situaci trenér Votic Martin Bárta.

 

Sestava Votic doznala změny na pozici stopera, když Čupr musel odjet pracovně do Mexika. Od začátku měli sice hosté víc míč na svých kopačkách, ale do šance v prvním poločase se dostali jen v úvodu, když hlavičku Homolky po trestném kopu Viskupa kryl brankář Pečonka. Domácí spoléhající se hlavně na dlouhé auty a nakopávanou hru, se dočkali gólu v 27. minutě, kdy Hadrika po odraženém dlouhém autu propálil Soukupa.

 

Po přestávce se Votičtí snažili o vyrovnání, již se více dostávali před branku soupeře, ale nebylo jim přáno, když střela Bareše byla sražena obráncem na roh, Kolářova rána zasvištěla nad tuchlovickou svatyni, Štork po úniku Šlejmara také netrefil zařízení, stejně dopadla hlavička Koláře po rohu Viskupa a lob Budila z poloviny hřiště vytáhl gólman na roh. A jelikož dva domácí brejky zakončené Wittmayerem lapil Soukup, tak se na těsné prohře Votic již nic nezměnilo.

„Byl to náš klasický zápas. Měli jsme osmdesát procent ze hry, nepustili pořádně soupeře za půlku, ale tentokrát jsme si vytvořili minimum šancí. Hráli jsme dobře, ale jen po vápno a nakonec dostali gól z ničeho. Domácí pořád míče nakopávali a házeli dlouhé auty, protože mají ve svém středu urostlé chlapy, kteří vyhledávají souboje. Když jsme ale dali míč na zem, tak byli, jak na kolotoči, bohužel jsme dobrou hru nepřetavili v gólové zakončení," povzdechl si po zápase votický kouč.

Branky:
-
Rozhodčí:
Drábek
ŽK:
4/3
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup - Šlejmar, Budil, Dušátko (81. Slunečko), Bareš - Kolář - Říha (60. Němeček), Podhorský, Viskup, Homolka - Štork.


Související skupiny
 
šup nahoru