Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Memoriál J.Chudlářského
Memoriál J.Chudlářského
farma ve Voticích
farma ve Voticích

Muži A: Tachov - SK MARILA Votice [30.8.2008]

Datum: Středa 3.9.2008 05:29Zobrazeno: 1561x
0:1 (0:2)
Hosté začali aktivně a mohli jít do vedení, jenže Horváth v nadějné pozici nedosáhl skluzem na centrovaný míč. Také domácí měli příležitost, ale Ducheček byl na místě. O výhře hostů rozhodla 74. minuta, kdy Bareš našel Horvátha a jeho střela propadla domácímu gólmanovi do branky. Tachov v závěru Marilu přitlačil, nastřelil tyč, ale to bylo z jeho strany vše.
Do utkání jsme vstoupili s tím, že budeme chtít hrát podle našich not. Ustrašený výkon domácích nám to navíc usnadnil. V první půli se nám dařilo, tlačili jsme se dopředu, což soupeře zaskočilo. Ve druhém poločase jsme polevili, domácí se dlouhými nákopy dostávali za obranu a vytvořili si několik příležitostí. Nám se pak podařilo z jednoho brejku vstřelit rozhodující branku. Výsledek jsme si už uhlídali. Tachov je mladé, ambiciózní mužstvo, odkud se budou horko, těžko vozit body. Z tohoto pohledu jsou tři body zlatý,“ dodal trenér Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
Horváth
Rozhodčí:
Svatík
ŽK:
2/4
ČK:
0
Diváků:
325
Domácí:
-
Hosté:
Ducheček – Malina, Gazmend, Budil, Málek – Horváth, Rezek (55. Zd. Svoboda), Lukeš, Bareš – Siegl (80. Daniel), Bartolšic (90. Jelen)
Související skupiny
 
šup nahoru