Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice B - Sedlec-Prčice
Votice B - Sedlec-Prčice
Dorost - Žebrák
Dorost - Žebrák

Muži A: Strakonice - SK MARILA Votice [28.4.2012]

Datum: Neděle 29.4.2012 07:50 - aktualizováno: Pondělí 30.4.2012 07:05Zobrazeno: 1777x
2:0 (1:0)

V souboji farem braly všechny body Strakonice

Převzato z: Benešovský a Strakonický deník /Autor: Pavel Šimáček, Miloš Vrátný a foto Jan Škrle

Strakonice - V souboji farem prvoligových mužstev (Dynama České Budějovice a 1. FK Příbram) prodloužili Strakoničtí, za které nastoupili potrestaní v lize Otepka a Hudson, vítěznou šňůru na čtyři zápasy. Naopak Votičtí potřetí za sebou nevyhráli a před derby s Benešovem nejsou v dobrém rozpoložení.

Začátek zápasu byl bojovný, bez šancí, hrstka diváků viděla taktickou bitvu. Hrálo se mezi vápny, přičemž míč měli častěji na kopačkách domácí. Ale chyběla jim finální přihrávka. Oba týmy pozorně bránily.

První velká šance přišla až ve 43. minutě a Jihočeši z ní šli do vedení: Otepka rozehrál standardní situaci, míč se dostal k Hudsonovi, kterého nejprve z bezprostřední blízkosti skvěle vychytal brankář Novák, ale na jeho dorážku už byl krátký.

Druhou půli začali domácí aktivně a výsledkem byla řada vyložených příležitostí. V 53. minutě Sajtl vystřelil ve vápně z úhlu k tyči, gólman jeho pokus vyrazil. O minutu později měl jedinou gólovku svého týmu hostující Papšys, ale brankář Křížek ho parádním zákrokem vychytal.

Vzápětí kryl votický brankář zakončení Otepky. V 58. minutě postupoval z úhlu sám na branku Hudson a trefil tyč. V další minutě se dostal do stejné situace a ve vápně ho zastavil nedovoleně gólman Novák. Viděl žlutou kartu a kopala se penalta, kterou Rein s přehledem proměnil – 2:0.

Strakonice byly dál při chuti. Aktivní Hudson v 69. minutě naservíroval míč před odkrytou branku Sajtlovi, ten však trefil jenom břevno. Od té chvíle upadl zápas do průměru a Votičtí se dostali více do hry. Hrálo se znovu jen mezi vápny a skóre se už nezměnilo.

„Zápas rozhodli zkušení ligisté Otepka, Hudson a Riegel si dobře ošéfovala okolo sebe šest běhavých dorostenců z Českých Budějovic. Oba góly jsme ale dostali po standardních situacích, když jsme při první zaspali rozehraný signál a druhý gól dostali z penalty, které předcházela chyba obrany. Soupeř mohl dát i více gólů, my jsme si vypracovali jen jednu šanci. Domácí tak vyhráli zaslouženě," smutnil po zápase kouč Votic Ivan Pihávek. 

http://benesovsky.denik.cz/galerie/fotbal-divize-strakonice-votice-1204st.html

Branky:
43. Hudson, 59. Rein (z PK).
Rozhodčí:
Kubr-Tereba,Vilhelm  DFAČR Mareš
ŽK:
2/3
ČK:
0
Diváků:
64
Domácí:
Křížek – Dvořák, Sláma, Riegel, Koutný – Sajtl (81. Janů), Repa (88. Holý), Otepka, Rein – Káník (75.Vujmilovič), Hudson
Hosté:
Novák – Říha, Faitl, Andrejevič (53. Haas), Bareš – Viskup, Čupr, Polodna, Veselý, Papšys – Bernardo
Přílohy
  • Strakonice-Votice
    Strakonice-Votice

  • Strakonice-Votice
    Strakonice-Votice

Související skupiny
 
šup nahoru