Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Zvěstov
Zvěstov
UMT
UMT

Muži A: Strakonice - SK MARILA Votice [27.4.2008]

Datum: Neděle 27.4.2008 22:11 - aktualizováno: Pátek 2.5.2008 01:08Zobrazeno: 1412x
3:2 (2:0)

 

Hosté začali nebojácně a již ve třetí minutě po dlouhém autuBudila napálil Havlíček míč vedle branky. Domácí odpověděli nebezpečným rohem, s kterým si Soukup v brance poradil. V 18. minutě šli domácí do vedení, když po dlouhém pasu unikl votické obraně Káník a přesně trefil - 1:0. Za pět minut si na centr naběhl Zelenka a zvýšil na 2:0. Ve 32. minutě vykopl domácí hráč z branky Filingerův trestný kop, stejně tak v poslední minutě prvního poločasu po Málkově standardce.
Po změně stran se hosté dočkali. Po kličkované Daniela a přihrávce Bartolšice snížil v 56. minutě Budil - 2:1. Za chvíli si na roh nejvýše naskočil Rezek a bylo srovnáno. Domácí odpověděli dvěma šancemi, ale bez efektu. Ve 21. minutě měl na hlavě gól strakonický Hajdušek, ale střílel vedle. Stejně se vedlo hostujícímu Bartolšicovi, jehož hlavičku zlikvidoval gólman Charvát. V závěru utkání vyrobili hosté na polovině hřiště hrubku a z rychlého brejku po narážečce Kostka přesně zamířil k tyči a zajistil domácím tři body.


„Začali jsme výborně, jenže dvě šance jsme neproměnili. Pak jsme dvakrát inkasovali a na hráčích byla znát jakoby jarní únava. Druhý poločas to bylo už o něčem jiném. Začali jsme běhat, bojovat, brzy vyrovnali a byli jsme na koni. V závěru jsme ale vyrobili nepochopitelnou chybu a za ní jsme zaplatili. Byl to remízový zápas," řekl po utkání kormidelník Votic Ivan Čabala.

BND

Komentář z jihočeského fotbalu 

Komentář deníku ze Strakonic 

Branky:
Budil, Rezek
Rozhodčí:
Kubec
ŽK:
4/3
ČK:
0
Diváků:
220
Domácí:
-
Hosté:

Soukup - Havlíček, Gazmend, Horňák, Málek (86. Honka) - M. Budil (77. Slabý), Filinger, Rezek, Bareš (89. Honka) - Daniel, Bartolšic (78. Slabý).

Související skupiny
 
šup nahoru