Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dobříš - Hostouň
Dobříš - Hostouň
Jankov - dorost
Jankov - dorost

Muži A: Spartak Příbram - Votice [9.4.2016]

Datum: Sobota 9.4.2016 20:52 - aktualizováno: Sobota 9.4.2016 20:55Zobrazeno: 1786x
2:1 (0:0)

Příbram – Čtyřikrát na jaře hrály Votice ve fotbalové I. A třídě a čtyřikrát zahrávalo po remíze v normální hrací době penalty. Popáté již přišla v sobotním dopoledni na hřišti Spartaku Příbram změna, když hosté padli. Ve vyrovnaném zápase padly tři branky, dvě do votické sítě, druhé v závěru zápasu. A tak si hosté musí počkat na výhru za tři body nejméně do dalšího zápasu, kdy doma přivítají Kunice. „Snad už přijde příští týden," věří trenér Votic Martin Bárta, smutný po zápase v Příbrami.

SPARTAK PŘÍBRAM – VOTICE 2:1 (0:0)

Zápas nepřinesl velkou podívanou, přesto se diváci dočkali tří branek, ale až po přestávce.

V prvním poločase se hrálo většinou mezi šestnáctkami s minimem ohrožení branek. U hostů stojí za zmínku jen střela Kamarýta vedle branky po rychlém brejku a Štorkovo zakončení po samostatné akci, které gólman Zykán kryl. U domácích mohl být nebezpečný jen trestný kop, ale to by nesměl Štochl poslat míč do hráčské zdi.

Po změně stran se hrálo v podobném duchu, jen začaly padat branky. Hosté sice zahrozili jako první Slunečkovou navštívenkou vedle branky, ale gólově udeřil první Štochl, jenž v 57. minutě tečoval špičkou nohy balón po centru ze strany – 1:0. Jenže hosté po pěkné individuální akci kanonýra Štorka a jeho technické střele, rychle srovnali stav na 1:1. Následně hlavičkoval stoper Votic Sládek po dlouhém autu M. Budila nad branku. Když už se zdálo, že zápas spěje k remíze, přišel domácí centr, po kterém hlavičkoval Krejča nejprve do tyče, aby odražený míč poslal za záda Soukupa – 2:1.

„Hrálo se bojovné utkání od vápna k vápnu, bez větších šancí. Oba góly jsme inkasovali ve druhé půli po náhodných akcích soupeře a naší nedůslednosti po centrech ze strany. My jsme sice dali gól po pěkné akci Máry Štorka, ale jinak jsme zahrozili jen dvakrát po standardních situacích. Porážka je smolná, protože kluci si nejméně bod za bojovnost zasloužili," posteskl si po zápase votický kouč Martin Bárta. 

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
56. Štochl, 85. Krejča – 62. Štork
Rozhodčí:
Kočárek
ŽK:
1:1
ČK:
0:0
Diváků:
90
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Kramný (84. Voráček), Kolář, Kamarýt, Slunečko – Písařík, Štork
Přílohy
  • spartak-votice2016
    spartak-votice2016

Související skupiny
 
šup nahoru